Geçtiğimiz sezonda Eskişehir 1. Amatör Lig'de şampiyon olarak Süper Amatör'e yükselen Alpagut Sümerspor yeni sezona oldukça iddialı hazırlanıyor. Takıma yapılan teknik kadro ve futbolcu takviyelerinin yanında, altyapı ve tesis alanlarına da yatırım yapmak isteyen Alpagut Sümerspor yönetimi, kulübü amatör liglerde profesyonel bir yapılanma içine oturtmak istiyor. Bunun için çalışan ve kulübe maddi kaynak sağlamak için görüşmeler yapan Alpagut Sümerspor yönetimi önemli sponsorluk anlaşmalarına imza attı.

sümer sponsorluk (2)

Başkan Anıl Koçhan öncülüğünde basın mensuplarıyla kahvaltı etkinliğinde bir araya gelen Alpagut Sümerspor yönetimi gelecek sezona ve daha ileriye dönük planlarını, faaliyetlerini basın mensuplarına anlattı. Başkan Anıl Koçhan'ın sponsorluk konusundaki açıklamaları ise toplatının en dikkat çeken noktalarından biri oldu.

Alpagut Sümerspor gelecek sezon Güma İnşaat Alpagut Sümerspor ismiyle ligde yer alacak

Şehrimizin önemli inşaat firmalarından Güma İnşaat ile isim ve forma göğüs sponsorluğu için anlaşmaya vardıklarını belirten Alpagut Sümerspor Başkanı Anıl Koçhan gelecek sezon bu isimle Süper Amatör Lig'de yer alacaklarını belirtti. Güma İnşaat'a spora, futbola ve Sümerspor'a olan katkılarından dolayı teşekkür eden Koçhan bu birlikteliğin uzun soluklu olmasını istediklerini de sözlerine ekledi.

sümer sponsorluk (1)

Diadora markalı formalar ile 2023-2024 sezonunda sahada olacak Güma İnşaat Alpagut Sümerspor, isim ve forma sponsorluğunun yanında farklı markalar ile yeni sponsorluk anlaşmalarına da imza attı. Forma alt sırt, forma sağ ve sol kol, şort sağ ve sol diz bölgelerinin her birine sponsor alacak olan Güma İnşaat Alpagut Sümerspor böylece hatırı sayılır bir gelir elde etmeyi planlıyor. Buralardan gelecek gelirlerin A takımın sezon giderleri için kullanılmasının yanında tesisleşme ve altyapı çalışmaları için de kullanılması planlanıyor. Güma İnşaat Alpagut Sümerspor aynı zamanda, geçen sezonda da olduğu gibi forma üst sırt kısmında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasına yer verecek.