Eskişehir'i gelecek sezonda TFF 3. Lig'de temsil edecek ve şehrin halihazırda tek profesyonel futbol kulübü olan Anadolu Üniversitesi'nin rakipleri belli oldu. Aynı zamanda temsilcimizin TFF 3. Lig'de mücadele edeceği grup, ligin başlangıç ve bitiş tarihi de açıklandı.

TFF'den yapılan açıklamaya göre Anadolu Üniversitesi Futbol Kulübü TFF 3. Lig 2. Grup'ta yer alacak. TFF 3. Lig'de sezon 9 - 10 Eylül 2023 tarihinde start alacak ve normal sezon 27 Nisan 2023 tarihinde sona erecek. Sezonun ilk yarı fikstürü ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

TFF 3. Lig'de iddialı olmak isteyen ve güçlü bir kadrosu olan Anadolu Üniversitesi'ni TFF 3. Lig 2. Grup'ta zorlu rakipler bekliyor.

Anadolu Üniversitesi'nin rakipleri arasında;

1954 Kelkit Belediyespor

Amasyaspor

Batman Petrol Spor

Bulvarspor

Efeler 09 Futbol Kulübü

Elazığspor

Ergene Velimeşespor

Eyneşil Belediye Spor

Hacettepe 1945 Spor Kulübü 

Karşıyaka Spor Kulübü

Pazarspor

Sapanca Gençlikspor

Silifke Belediye Spor

Turgutluspor yer alıyor.

Anadolu Üniversitesi'nin kesinleşen rakipleri arasında çok güçlü ekipler var. Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'un grubunda yer alan Karşıyaka, TFF 3. Lig'de play-off yarı finali gören Efeler 09 Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig'den TFF 3. Lig'e düşen Batman Petrol Spor, Anadolu Üniversitesi ile birlikte grubun öne çıkan takımları gibi görünüyor.