TBMM'de bütçe görüşmeleri devam ederken AKP Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Meclis bahçesinde bir mangal partisi düzenledi. Ataman, Diyarbakır’ın yöresel yemek olan mangalda ciğer ikramını hem basın mensuplarına hem de milletvekillerine yaptı. Fakat bu mangal partisi gündemde büyük infial yarattı.

Hem Türk halkının yaşadığı geçim sıkıntıları günden güne artarken, bütçe görüşmeleri sırasında bu büyük mangal partisinde vekillerin adeta sefa sürmeleri tepki topladı. Hem de İsrail'in Gazze'yi bombalamaya ve sivilleri öldürmeye devam ettiği süreçte bu keyifli anların kameralara yansıması kamuyounda büyük tepki çekti.

kapak_132340

Meclisteki mangal partisi hadisesine sert bir tepki de Eskişehir Odunpazarı Belediye Eski Başkanı Burhan Sakallı'dan geldi. AK Partili Burhan Sakallı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile TBMM bahçesinde AK Parti vekilleri ve basının mangal sefasına tepki gösterdi.

Burhan Sakallı;

"Yaptığınız şey, kelimenin en hafif tabiriyle düşüncesizlik, had bilmezlik, milletten, memleketten habersizlik ve aymazlık!" diyerek sert bir tepki ortaya koydu.

WhatsApp Image 2023-12-15 at 10.25.02