Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan ve halen maddi zorluklar ile mücadele eden temsilcimiz Eskişehirspor'un gelecek her türlü desteğe ihtiyacı olduğu biliniyor. Daha önce Eren Altıntaş'ı renklerine bağlayan ve bu transfer ile Eskişehirspor'a ciddi bir maddi kaynak gelmesini sağlayan Corendon Alanyaspor'dan Eskişehirspor'a destek olacak bir hamle daha geldi.

Trendyol Süper Lig Corendon Alanyaspor, daha önce Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca'nın farklı basın organlarında açıkladığı üzere iki genç oyuncusunu Eskişehirspor'a veriyor. Bu iki oyuncu için Eskişehirspor Alanyaspor'a bonservis bedeli ödemeyecek. Fakat futbolcular bonservisleri ile birlikte Eskişehirspor'un futbolcusu olacak. Eskişehirspor maddi bir külfete girmeden iki genç yıldız adayını kadrosuna katıyor.

Bu iki transferin gerçekleşmesinde Eskişehirspor'a sempatisiyle bilinen ve Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ile dostane ilişkileri olduğu bilinen Mevlüt Çavuşoğlu'nun büyük payı var. Dışişleri eski bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ağabeyi Hasan Çavuşoğlu'nun başkanlık görevini yürüttüğü Alanyaspor'un bu jestinde Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun ismi ön plana çıkıyor.

2003 doğumlu iki genç yıldız bugün kampta

Eskişehirspor Corendon Alanyaspor'dan iki genç oyuncuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 2003 doğumlu futbolcular Arda Kartal ve Berke Çelik bugün Eskişehirspor'un ikinci etap kamp çalışmalarına katılacak. İki oyuncu ile resmi imzaların ise birkaç gün içerisinde atılması bekleniyor.