Koleje gelişinde 4.Sınıf öğrencisi Deniz Sevinçli, Başkan Ataç’ı çiçekle karşıladı. Sevinçli, “Sizin gibi değerli bir Belediye Başkanını okulumuzda görmekten çok mutlu oldum. Bu çiçeği okulum adına size takdim ediyorum” dedi.

Kolej ziyaretinde, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a, Kolej Kurucuları Gönül Gökmeydan, Baha Bakır, Ufuk Hocaoğlu, Burcu Atay Tunç ve okul yöneticileri eşlik etti.

Sınıfları gezen Başkan Ataç, öğrencilerle uzun süre sohbet ederek, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Okulda görev yapan öğretmenler ile de bir araya gelen Ataç, tüm öğretmenlere başarılar diledi. Koleji gezen Başkan Ataç’a, yöneticiler ve öğretmenler kolej hakkında bilgiler aktardılar.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Eskişehir’de böyle bir eğitim kurumunun faaliyet göstermesi beni çok mutlu ediyor. Burada sizler ile bulunmaktan son derece mutluyum. Nazik davetiniz için sizlere teşekkür ediyorum “dedi.

Ziyaret sonrası kolej kurucuları günün anısına Başkan Ataç’a,  plaket takdim etti. Ziyaretini tamamlayarak okuldan ayrılan Başkan Ataç’ı, öğrenciler pencereden el sallayarak uğurladılar. Başkan Ataç da öğrencilerin bu jestine alkışlayarak karşılık verdi.