Eskişehirspor yönetim kurulu başkanı Erkan Koca şahsi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Eskişehirspor'un eski başkanlarına birlik çağrısı yaptı. Hep beraber aynı masaya oturmak gerektiğini söyleyen Erkan Koca, Eskişehirspor'un kurtuluşu için birinci konunun borçları ödemek olduğuna da vurgu yaptı.

Sportif anlamda zor bir dönemden geçen ve neredeyse Bölgesel Amatör Lig'e düşmesine kesin gözüyle bakılan Eskişehirspor'un eski borçlardan da halen muzdarip olduğu bu açıklama ile netleşti.

Eskişehirspor'da Erkan Koca "Eskişehirspor’un geleceğini kurtarmak için borçların kapanması çok önemli.
Eski başkanların demeçlerini görüyorum. Tüm eski başkan ve yöneticiler aynı masada olalım devletimizin çıkardığı yapılandırma yasası ile SGK ve vergi borçlarını ödeyelim var mısınız ?" şeklinde bir açıklamaya imza attı.

Bu çağrı ile kulübün yapılandırılan borçlarını hep birlikte ödeyelim mesajı veren Koca eski başkanlara da pas atmış oldu. Özellikle hafta içinde eski başkanlardan Nebi Hatipoğlu ve Halil Ünal'ın açıklamaları kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Başkan Erkan Koca'nın çağrısına nasıl geri dönüşler olacağı ise merakla bekleniyor.