Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir’de yaşayan Ağrılıları bir çatı altında toplamak, üyelerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak, üyeler arasında yardımlaşmayı ve dayanışmayı sağlamak, Ağrı’nın sosyal ve kültürel zenginliklerinin yaşatılmasına katkı sağlamak amacıyla 2014 yılında kurulan Eskişehir Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği faaliyetlerine durmaksızın devam ediyor.

ESAĞDER'de 16 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 14.00'te 4. Olağan Genel Kurul Kongresi heyecanı yaşanacak. ES Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin kurucularından olan ve mevcut başkan pozisyonunda yer alan Cemil Nazlı, 4. Olağan Genel Kurul'da da başkanlık için tek aday olarak yarışacak.

ESAĞDER KONGRE DAVETİYESİ

Hafta sonunda yapılacak genel kurulun yapılacak seçim dışında Eskişehir'de yaşayan farklı kültürden birçok insanın bir araya gelecek bir etkinlik olması planlanıyor. ESAĞDER'de kongre hazırlıkları devam ediyor.

ESAĞDER 4. Olağan Genel Kurul Kongresi 16 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'te, Vişnelik mahallesindeki Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Genel Kurul'da;

- Başkanlık Divanı seçimi

- Yönetim Kurulu faaliyet raporu okunması

- Yönetim Kurulu denetçi raporu okunması

- Yönetim ve Denetim Kurulu'nun ibrası

- ESAĞDER Tüzüğü ile ilgili bazı maddelerin değişimi için görüşme

- Yönetim ve Denetim Kurulları seçimi 

gibi ana başlıklar ön plana çıkıyor.