Eskişehir Ağrılılar Derneği Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Nazlı, 4. Olağan Genel Kurul Kongresi öncesi yerel basın ile kahvaltı organizasyonunda buluştu.

Cemil Nazlı yaptığı açıklamada; " Derneğimiz 2014 yılında Memetşerif Karaca öncülüğünde kuruldu. Ben yönetim kurulu başkanlığını 2019 yılında devraldım. O günden bugüne derneğimizin başkanlığını büyük bir özveriyle yapmaktayım. 16 Aralık Cumartesi saat 14.00’te Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde 4. Olağan Genel Kurul Kongremizi gerçekleştireceğiz.

Kongremize başta sayın valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımızı ve birçok değerli misafirimiz ile üyelerimizi davet ettik. Katılımlarını bekliyoruz.

Kongremizde yapacak olduğumu seçimle yönetim, denetleme, yüksek istişare ve disiplin kurullarını kuracağız. Eskişehir Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tüzüğünde ilgili yapılması talep edilen değişiklikleri oylamaya sunacağız. Protokolümüzle, yönetim kurulumuzla ve tüm misafirlerimizle birlikte heyecan içerisinde kongremizi gerçekleştireceğiz.

İnanıyorum ki büyük bir huzur içerisinde, birlik ve beraberlik içinde derneğimizin 4. Olağan Genel Kurul Kongresini tamamlamış oluruz.

Derneğimiz bu kongre ile Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 yöneticiyle yepyeni bir başlangıç yapacaktır." ifadelerine yer verdi.