Haber: Buğrahan Doğangil

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta Eskişehir'i temsil eden, Eskişehir'in köklü camiası Eskişehir Demirspor bu sezonda ligde kalma mücadelesi veriyor. Sezon başından bu yana ekonomik sıkıntılar ile mücadele eden Lokomotif ilk yarıyı Alaplı deplasmanında iyi bir skorla tamamlamak ve ikinci yarıya umutla bakmak istiyor. 12 maçta 7 puan toplayan Eskişehir Demirspor, Alaplı Belediye deplasmanında puan veya puanlar alarak ilk yarıyı bitirme hedefiyle maça çıkacak.

Alaplı Belediyespor - Demirspor maçı yarın saat 14.00'te Alaplı İlçe Stadyumu'nda oynanacak. Bu kritik maç öncesinde Eskişehir Demirspor Teknik Direktörü Alaplı maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

WhatsApp Image 2023-10-19 at 19.53.39 (1)

Yasin Söğüt;

"İlk yarının son maçında Alaplı deplasmanında olacağız. Takımda eksiklerimiz var. 4 cezalı ve 1 de sakat oyuncumuz var. Bu oyuncularımızın hepsi de ilk 11'de yer bulan oyuncular. Bu nedenle kadro konusunda sıkıntılar yaşıyoruz. Bu isimler yerine U18 takımımızdan 4 oyuncu ile kadromuzu takviye etmek durumunda kaldık.

Bu kadro sıkıntısı ile Alaplı'ya gidiyoruz. Bilindiği üzere Alaplı Belediye ligin iddialı ve iyi futbol oynayan takımlarından, zirve mücadelesi veren ekiplerden. Ligin en çok gol atan takımlarından da olan Alaplı'ya karşı en iyi mücadelemizi ortaya koymak istiyoruz. Bu zorlu deplasmandan puanlar ya da en azından puanla dönmek amacındayız. İnşallah istediğimiz olur. İlk devreyi iyi bitirmek, ikinci yarıya umut ile hazırlanmak istiyoruz. İnşallah beklediğimiz puan veya puanlar ile Eskişehir'e döneriz." dedi.