Haber: Buğrahan Doğangil

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta kümede kalma savaşı veren Eskişehir Demirspor, Kaynaşlı Belediyespor karşısında puanı son dakikalarda yediği golle kaçırdı. Dem Dem ligin 10. haftasını bu mağlubiyet ile 4 puanla kapadı. Demirspor bu sezon son dakikalarda yediği gollerle kaybettiği maçlara da bir yenisini daha ekledi. Eskişehir temsilcisinde don dakika şanssızlıkları devam ediyor.

Bugün saat 14.00'te ESOGÜ Stadyumu'nda oynanan BAL 6. Grup 10. hafta mücadelesinde Eskişehir Demirspor Kaynaşlı Belediyespor'u konuk etti. Grup lideri olan bir diğer temsilcimiz Eskişehirspor'dan puan alan tek takım olan Kaynaşlı bu kritik maçta, 10. dakikada Mert Türkileri'nin golüyle 1-0 öne geçti.

İlk yarının bitmesine dakikalar kala 45. dakikada Hamdihan Kaya ile beraberliği yakalayan Dem Dem ikinci yarıya umutlu çıktı. Çekişmeli mücadele 90+1. dakikaya kadar 1-1 eşitlikle devam etti. 90+1'de Kaynaşlı Tolga Akdeniz'in golüyle öne geçti ve mücadele 2-1 Kaynaşlı üstünlüğü ile noktalandı.

Eskişehir Demirspor evinde puanı son dakikada kaçırırken 90+5'te ise maçta kırmızı kartlar konuştu. Dem Dem'de Muhammed Enes ikinci sarıdan kırmızı gördü. Kaynaşlı'dan ise Emrihan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın bu dakikalarında yükselen tansiyon kulübülere de yansıdı ve Demirspor'da Kaan Kaydırak ve Ali Onur da kırmızı kart gördü.