Eskişehir Haber26 internet gazetesi ekibi Eskişehirspor yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Eskişehir Haber26 İmtiyaz Sahibi Şahin Çanak, Yazı İşleri Müdürü Saadet Yörükçü, Genel Yayın Yönetmeni Buğrahan Doğangil, Köşe Yazarları Arif Minak ve Ahmet Yıldırım Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde Başkan Erkan Koca, Asbaşkan Özgür Marankoz ve Basın Sözcüsü Tamer Yavuz ile bir araya geldi.

ziyaret2

Ziyaret sonrasında Eskişehirspor'a 4'te 4 işle başladıkları zorlu sezon adına ve ilerisi için başarı dileklerini ileten Eskişehir Haber26 ekibi her zaman Es Es'in yanında olduklarına da vurgu yaptı.

Eskişehir Haber 26 ekibi olarak bizleri kırmayan ve Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde ağırlayan başta Başkan Erkan Koca olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz.

Eskişehirspor'a yapılan ziyarette özel bir nokta da var!

Eskişehir Haber26'da spor muhabiri olan Buğrahan Doğangil Genel Yayın Yönetmeni pozisyonuna gelmesinin ardından kurumsal ziyaretler ile daha aktif bir gazetecilik yolu izlemek istediğini söylemişti . Eskişehir Haber26 Genel Yayın Yönetmeni Buğrahan Doğangil kurumsal ziyaretlerine Eskişehirspor ile başlamak istedi.

Yerel basın kariyerine Eskişehirspor ve Eskişehir futbolu ile başlayan Buğrahan Doğangil Eskişehirspor ziyaretine yönelik; "Eskişehir Haber26'nın yeni döneminde yapacağımız kurumsal ziyaretlere Eskişehirspor ile başlamak istedim. Eskişehirspor benim çocukluk aşkım. Tribünlerden buralara geldik. Bu sebeple ilk ziyaretimizi de benim "Yuvam" dediğim Eskişehirspor'a gerçekleştirmek istedim. Eskişehirspor yönetimi de sağolsun buna olumlu yanıt verdi. Kendilerine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Eskişehirspor yaşayacak, savaşacak ve direnecek. Hep birlikte başaracağız!" şeklinde bir açıklama yaptı.