Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde basın mensuplarını ağırladı. Teknik Direktör İbrahim Baş ve Sportif Direktör Özgür Gedik'in katıldığı basın buluşmasında, basın mensupları ile yeni sezon öncesinde takım hakkında merak edilen konular ile ilgili konuşuldu. İbrahim Baş'ın hem yeni sezon öncesi hem de yarın oynanacak kritik Eskişehir Demirspor maçı öncesinde, sohbet havasında yaptığı açıklamalar önemliydi.

IMG_3510

Teknik Direktör İbrahim Baş şampiyonluk yolunda tüm şehrin beraber yürümesi gerektiğine vurgu yaptı ve basından taraftarlara kadar Eskişehirspor'a emek ve gönül veren herkesten desteklerini istedi. Ayrıca sportif konulara da değinen ve basının sorularını yanıtlayan İbrahim Baş sezon öncesinde takımından memnun olduğunu ve Eskişehirspor'da olmanın sorumluluğunu çok iyi bildiğini de dile getirdi.

Sportif Direktör Özgür Gedik ise takımda Demirspor maçı öncesinde Doğukan Bülbül hariç eksik futbolcu olmadığını fakat sakatlıktan yeni dönen Kerem Eryılmaz ve Ferit Özler'in Demirspor karşısında riske edilmeyeceğini söyledi. Özgür Gedik ayrıca kulüp olarak Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta olmaktan memnun olduklarını ve bu grupta zirvenin adayı olduklarını da sözlerine ekledi.

Eskişehir spor basını ve Eskişehirspor teknik heyeti arasındaki sohbet tadındaki basın buluşması kritik sezon öncesinde tarafların birbirleriyle görüş alışverişi yapması açısından oldukça verimli geçti.

kapı önü basın

Basın buluşması Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde çektirilen hatıra fotoğrafı ile birlikte sona erdi.