Bölgesel Amatör Lig'de 2023-2024 sezonu öncesinde, bu ligde mücadele edecek ekiplerin yoğun hazırlık mesaisi devam ediyor. Bu kapsamda temsilcimiz Eskişehirspor ile komşu il temsilcisi Bilecikspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Bozüyük İlçe Stadyumu'nda, 16.30'da başlayan mücadeleden galip ayrılan ve evine mutlu dönen ekip Eskişehirspor oldu.

Eskişehirspor Bielcikspor'u 2-0'lık skorla Bozüyük'te mağlup etmeyi başardı. Eskişehirspor'un golleri 7. dakikada Hasan Alp Altınoluk ve 52. dakikada, kafa vuruşuyla Ercan Kuruçay'dan geldi. Genç bir takım olan Bilecikspor Eskişehirspor karşısında birkaç pozisyon bulmayı başarsa da çok etkili bir futbol ortaya koyamadı. Eskişehirspor ise tempo sorunu yaşamaya devam etmesine ve sezon öncesi halen bazı eksikleri olmasına rağmen Bilecikspor'u rahat bir oyunla 2-0 mağlup etmeyi başardı.

bilecik eses

Eskişehirspor Bilecikspor karşısına; Turgut, Kaan, Beytullah, Erdin, Hayrettin, Serdar, Sezer, Fatih, Hasan Alp, Sergen ve Ercan 11 ile çıktı. Maç içinde Eskişehirspor teknik heyeti çok sayıda değişiklik yaparak takımın büyük bir bölümünü sahada izleme fırsatı buldu.

Stadyum zemininin durumu dikkat çekti!

Hazırlık maçında, sahadaki futbol dışında en dikkat çeken olay Bozyük İlçe Stadyumu'nun bakımsız hali oldu. Zemini oldukça kötü olan ve tribünleri bakım isteyen stadyumda iki takım oyuncuları da maç boyunca zeminin azizliğine uğradı.

Bu durum dışında ise maçta yardımcı hakemlerin olmayışı ve takımını desteklemeye gelen Eskişehirspor taraftarlarının maç sonuna doğru, kısa bir süre sahaya attığı yabancı maddeler dikkat çeken diğer hususlar oldu.

Teknik Direktör İbrahim Baş: "Şampiyonluk için transfer gerekli!"

Maç sonunda ES TV mikrofonlarına konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü İbrahim Baş, Bölgesel Amatör Lig'de kesinlikle şampiyon olmak isteyen bir takım için eksikleri olduğunu ve belli bölgelere transfer istediğini dile getirdi. İbrahim Baş bu transferlerin ise takımın bütçesi ve imkanları doğrultusunda yapılması gerektiğine dikkat çekti.