Eskişehirspor 52 Orduspor FK maçı öncesinde de TFF 3. Lig'in son sırasında yer alıyordu ve kümede kalma umutları çok azalmıştı. Ordu deplasmanında alınan ağır mağlubiyet Eskişehirspor'u adeta yıktı. Es Es 15. sırada yer alan ve küme düşme hattının hemen üzerindeki Edirnespor'un 8 puan gerisinde kaldı. Böylece Es Es TFF 3. Lig 1. Grup'ta 30. hafta müsabakaları sonrasında küme düşmenin en büyük adayı oldu.

Eskişehirspor 6 eksik ile gittiği Orduspor 52 FK deplasmanında hezimete uğradı. Maçın başından beri baskılı bir oyun oynayan Orduspor karşısında varlık gösteremeyen Eskişehirspor rakibinden 5 gol yedi. Yalnızca bir pozisyonu olan Eskişehirspor'un ligi kafasında bitirmiş görüntüsü gözlerden kaçmadı.

Eğer Eskişehirspor gelecek hafta lider Yeni Mersin İdmanyurdu'nu mağlup edemezse çok yüksek ihtimalle Türkiye profesyonel futbol liglerine kesin olarak veda edecek.

52 Orduspor FK'nın Eskişehirspor karşısında gollerini 16. ve 65. dakikalarda Batuhan Er, 47. ve 60. dakikalarda Nevzat Bilen ile 76. dakikada Batuhan Aktaş kaydetti.