Eskişehirspor'un geleceğe yatırım yapmak ve Eskişehir'de yaşayan çocuklara Es Es sevgisini aşılamak üzere ortaya koyduğu Eskişehirspor Fabrika Futbol Okulu projesinde, 2023 - 2024 sezonu kayıtları başladı. Çocuklara tatil günlerinde, Eskişehirspor çatısı altında futbol oynama zevkini tattıran Eskişehirspor Fabrika'nın yaz dönemi açılışı bugün itibariyle gerçekleşti. Minikler gün içinde ilk antrenmanına çıkarken Eskişehirspor Fabrika Futbol Okulu kayıtları da tüm hızıyla devam ediyor.

WhatsApp Image 2023-07-22 at 14.04.49

Yaz döneminde çocukları futbol ile buluşturarak zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayan yaz futbol okulu projesi, bu yıl geçtiğimiz yıla göre biraz gecikmeli başladı. Bunun nedeni ise Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yapımı süren ve inşaatı devam eden Eskişehirspor altyapı tesisleri. İnşaattan küçük çocukların etkilenmemesi için Eskişehir Fabrika'yı ağır inşaat bittikten sonra faaliyete geçirme kararı alan Eskişehirspor yönetimi 22 Temmuz itibari ile kayıtların ve antrenmanların başladığını duyurdu.

Eskişehirspor Fabrika Futbol Okulları geçmişte olduğu gibi uzman eğitmenler eşliğinde çocukların tatil döneminde futbol ve spor ile iç içe olmasını sağlıyor. Ayrıca Eskişehirspor'a ve Türk futboluna katkı sağlayacak genç yeteneklerin de sahaya ilk adımını atmasına olanak kılıyor. 2023 - 2024 sezonunda geçmişten farklı olan tek durum ise Eskişehirspor Fabrika Futbol Okulları artık tamamen Eskişehirspor'a bağlı olarak faaliyet göstermesi. Eskişehirspor yönetimi geçmişte farklı şirketler ile ortak yürütülen projeyi tamamen Eskişehirspor bünyesine alarak hem kulübe ek gelir sağlamayı hem de okula katılan çocuklara çok daha verimli hizmet vermeyi hedefliyor.

Eskişehirspor Fabrika Futbol Okulu kayıtları ile ilgili detaylı bilgiler "eskisehirsporfabrika" Instagram adresinde mevcut. Aynı zamanda 0546 124 26 26 telefon hattı üzerinden bilgi almak ve Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ne giderek bilgi alıp, kayıt yaptırmak mümkün.