2023-2024 futbol sezonu öncesinde, yaz transfer döneminde kadrosunu önemli oyuncular ile güçlendiren Eskişehirspor genç yıldız adaylarını da kadroya katarak sezon öncesi transfere nokta koymayı planlıyor. Zira TFF'nin Bölgesel Amatör Lig'de uyguladığı "genç futbolcu" statüsü nedeniyle 2002 ve daha sonraki yıllarda doğan genç futbolcuları takımların kadrolarında bulundurması hayati önem taşıyor. Eskişehirspor da bu doğrultuda önemli genç yetenekleri kadrosuna katmayı sürdürüyor.

Es Es kadrosuna katılan son isim bugün itibariyle 2002 doğumlu kanat oyuncusu Can Kılıç oldu. Elazığ, Arıcak'ta doğan Can Kılıç futbola doğduğu şehrin köklü kulübü Elazığspor'da başladı. 2013 yılında, bugünkü ismiyle 3GEN Holding Elazığspor'un kapısından içeriye adım atan Can Kılıç 2021-2022 sezonu başında Elazığspor forması ile profesyonel oldu.

can kılıç 2

2022-2023 sezonunun ilk devresinde amatör ligde Fırat Üniversitesi Gençlikspor forması giyen genç yıldız adayı daha sonra Erzincan Ulalar Spor'a bonservisiyle transfer oldu. Can Kılıç 2023-2024 sezonunda BAL'da Eskişehirspor'un başarısı için ter dökecek. Kanat mevkiinde oynayan genç futbolcudan takıma dinamizm kazandırmasının yanında önemli gol ve asist katkısı bekleniyor.