Haber: Buğrahan Doğangil

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta lider olan temsilcimiz Eskişehirspor evinde Geredespor'a mağlup olmaktan kurtulamadı. Sahada adeta yokları oynayan Es Es Bolu ekibine 2-1 mağlup olarak zirve yarışında olduğu rakiplerine karşı avantajını tamamen yitirdi.

Geçtiğimiz hafta içinde 1926 Polatlı deplasmanında kalp kırıcı bir mağlubiyet alan Es Es namağlup ünvanını Ankara'da bıraktı. Elindeki büyük avantajı biraz olsun yitirse de Eskişehirspor sahasında oynayacağı Geredespor maçına lider geldi.

Bugün saat 14.00'te Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanan Eskişehirspor - Geredespor maçını deplasman ekibi 2-1 kazandı ve puanını 20 yaptı. Sahada adeta rakibi karşısında kaybolan ve mağlup olan Eskişehirspor ise 25 puanda kaldı. Es Es bu haftayı da lider geçmesine rağmen rakipleriyle puan farkının kapanması temsilcimizin büyük avantajını yitirmesine neden oldu. Ayrıca Eskişehirspor'un iki haftadır oynadığı kötü futbol taraftarlarda büyük endişe yarattı. Maç sonunda İbrahim Baş ve futbolculara tribünlerden tepkiler de yükseldi

Eskişehirspor 2 hafta üst üste mağlup olduktan sonra haftaya bir başka rakibi Çilimli Belediyespor deplasmanına çıkacak. Bu zorlu maçta Es Es'e mutlak galibiyet gerekiyor.