Bölgesel Amatör Lig'de ikinci devre hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Eskişehirspor 22 Ocak Pazartesi günü bir başka BAL temsilcisi Burdur MAKÜ ile bir hazırlık maçı oynadı. Eskişehirspor Burdur temsilcisi karşısında, hazırlık maçında da olsa hiç istemediği bir sonuç aldı. Es Es MAKÜ'ye 6-2 kaybetti.

Eskişehirspor'da maçın ilk yarısında, sezonun ilk devresinde pek forma şansı bulamayan isimlerden kurulu bir kadro sahada vardı. Kaan Aşnaz, Sezer ve Barış Memiş dışındaki futbolcular ligin ikinci yarısında daha çok forma şansı bulmak için Teknik Direktör Levent Kartop'un gözüne girmeye çalıştı.

WhatsApp Image 2024-01-22 at 16.43.52

Es Es MAKÜ karşısına; Adem, Kaan Aygün, Kaan Aşnaz, Ediz, Resul, Berke, Barış M., Sezer, Uğurcan, Can ve Hasan Alp 11'i ile çıktı. Eskişehirspor ilk yarıda MAKÜ'den tam 4 gol yedi ve devre 4-0 Burdur temsilcisinin üstünlüğü ile noktalandı.

WhatsApp Image 2024-01-22 at 16.44.17

Eskişehirspor ikinci yarıda ise; İlksen, Mustafa Arda, Erdin, Beytullah, Hayrettin, Serdar, Ferit, Fatih, Hakan, Sergen ve Ercan 11'i ile sahada yer aldı. Bu devrede iki takım da 2'şer gol buldu ve mücadele 6-2 MAKÜ üstünlüğü ile tamamlandı. Eskişehirspor'un 2 golü de santrafor Ercan Kuruçay'dan geldi.

Burdur MAKÜ karşısında alınan ağır mağlubiyet Eskişehirspor'a BAL'da ikinci devre öncesi ciddi bir mesaj verdi. Eskişehirspor'da kadroya takviye yapılması için çalışmalar devam ediyor.