BAL sezonu öncesinde hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor 4. etap kampı kapsamında hazırlık maçlarına çıkmaya başladı. 4. etap kampının ilk hazırlık maçında rakibin Bursa temsilcisi ve BAL ekibi Görükle İpek SK olacağı Eskişehirspor tarafından açıklanmıştı. 24 Eylül (bugün) Pazar günü, saat 16.30'da Eskişehir ESTÜ Stadyumu'nda oynanan mücadelede kazanan taraf konuk ekip Görükle İpek SK oldu. Bursa ekibi ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu birer gol ile karşılaşmayı deplasmanda 2-1 kazandı. Temsilcimiz Eskişehirspor ise hazırlık maçından boynu bükük ayrıldı.

Eskişehirspor yeni sezon öncesi hazırlık maçında tıpkı kendisi gibi Bölgesel Amatör Lig temsilcisi olan Görükle İpek SK'ya mağlup oldu. Hazırlık maçlarında skor çok önemli olmasa da Es Es'in hazırlık maçlarında yüksek olmayan performansı ve alınan kötü sonuçlar taraftarın kafasında soru işaretleri yaratmaya başladı.

Görükle eses 11

Eskişehirspor Görükle İpek SK karşısına; İhsan Turgut Kirveli, Kaan Aşnaz, Beytullah Çamurlu, Erdin Üzer, Hayrettin Cengiz, Serdar Sudun, Sezer Akyüz, Fatih Çakır, Barış Memiş, Sergen Şakirler ve Ercan Kuruçay 11'i ile çıktı. Maç içerisinde birçok değişikliğe imza atan teknik direktör İbrahim Baş kadroda yer alan diğer oyuncuları da görme fırsatı buldu.

Görükle İpek SK karşısında Eskişeihrspor'un tek golü 11. dakikada Ercan Kuruçay'dan geldi. Es Es 1-0 öne geçmesine rağmen maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

Görükle eses ercan