Haber: Buğrahan Doğangil

TFF 3. Lig temsilcimiz Anadolu Üniversitesi SK, Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur eleme maçında Ankara temsilcisi Sincan Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Eskişehir'de ESOGÜ Stadyumu'nda oynanan mücadele deplasman ekibi Sincan Belediyespor'un galibiyeti ile sonuçlandı. Turu atlayan taraf Sincan olurken Anadolu Üniversitesi 1. Tur'da kupaya veda etti.

Müsabakada Anadolu Üniversitesi'nin olması ve Eskişehir temsilcisinin kupada tur atlamak için mücadele vermesinin yanında bir detay daha vardı. Rakip Sincan Belediyespor 2023-2024 Bölgesel Amatör Lig sezonunda Eskişehirspor ile aynı grupta yer alacak. 14-15 Ekim hatasında başlayacak BAL'da 6. Grup'ta yer alan Eskişehirspor ve Sincan Belediyespor'un şampiyonluk mücadelesi vermesi bekleniyor. Bu nedenle maça Eskişehirspor yönetiminin ve Eskişehirspor taraftarının da büyük ilgisi vardı.

es es yönetim sincan

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, ETB Başkanı Murat Diri, Asbaşkan Özgür Marankoz, Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Yavuz ve Teknik Direktör İbrahim Baş Anadolu Üniversitesi SK Başkanı Galip Özsarı ile birlikte protokol tribününden maçı yakın şekilde takip etti. Özellikle İbrahim Baş'ın maç esnasında bazı notlar aldığı da gözlerden kaçmadı.