Yandex

Anadolu Üniversitesi SK Haberleri

Anadolu Üniversitesi SK haberleri ve güncel Anadolu Üniversitesi SK gelişmeleri, Anadolu Üniversitesi SK ile ilgili tüm video, Anadolu Üniversitesi SK fotoğrafları ve Anadolu Üniversitesi SK haberleri Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Spor

Eskişehir'i TFF 3. Lig'de temsil eden ve başarılı bir grafik çizen Anadolu Üniversitesi SK, Eynesil deplasmanından ise eli boş döndü.

Spor

Anadolu Üniversitesi'nde bu hafta sonu Eskişehir'de oynanacak 09 Efeler FK maçının hazırlıkları tam kadro devam ediyor.

Spor

Temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Kelkit deplasmanı için Trabzon Havaalanı'na iniş yaptı. Anadolu Üniversitesi burada "Hoş geldin Şampiyon" pankartıyla karşılandı.

Spor

Eskişehir'i TFF 3. Lig'de temsil eden Anadolu Üniversitesi SK futbol takımı bu hafta sonu Kelkit Hürriyetspor deplasmanına konuk oluyor.

Spor

Anadolu Üniversitesi Futbol Kulübü'nde dün İdari Menajer Tahsin Topardıç'ın doğum günü mesaisi vardı. Topardıç'ın doğum günü antrenman sahasında kutlandı.

Spor

Eskişehir'in TFF 3. Lig'deki temsilcisi Anadolu Üniversitesi SK, kritik Karşıyaka galibiyeti sonrası bu hafta sonunu bay geçecek.

Spor

TFF 3. Lig'de yer alan Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi SK, güçlü rakibi Karşıyaka karşısında inanılmaz bir geri dönüşe imza attı.

Spor

TFF 3. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi rüya gibi başladığı karşılaşmada Elazığspor deplasmanından boynu bükük ayrıldı.