Haber: Buğrahan Doğangil

Nebi Hatipoğlu'ndan Eskişehirspor'a Eti Müjdesi

nebiiiii euroooo

Europen sponsorluğu üzerinden iki önemli futbolcuyu Eskişehirspor'a kazandıran Nebi Hatipoğlu, bu oyuncuların imza törenine bizzat katıldı. Ercan Kuruçay ve Turgut Kirveli'nin imza töreninde Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve eski yöneticilerden Fatih Baturaygil ile kameraların karşısına geçen İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu önemli açıklamalarda bulundu. 

Nebi Hatipoğlu "Eskişehirspor formasının göğüs sponsoru ve ana sponsor her zaman ETİ'dir. Benim başkanlık dönemimden yana gelen bir sponsorluk devam etmeli." dedi. ETİ ile Eskişehirspor yönetimi arasında ufak bir yanlış anlamaşılma sonucu ETİ sponsorluğunun askıya alındığını da söyleyen Hatipoğlu "Sosyal medyada Sayın Firuzhan Kanatlı'yı üzen yazılar, açıklamalar olmuş. Kendisi bu yaşananlardan dolayı kırgın ve üzgün. Gelin bu paylaşımları kaldıralım, 14 yıldır destek veren bir aileye yapılanlar yanlış. Ben başkan Erkan Koca'ya da söyledim. Eskişehirspor yönetim kurulu gidip Firuzhan Bey ile görüşecek. Yanlış anlaşılmalar umut ediyorum son bulacak. Ben Firuzhan Kanatlı'nın kendisi ile görüştüm. ETİ'nin forma sponsorluğuna devam edeceğini düşünüyorum ve bu konuda bir sorun olacağını sanmıyorum." şeklinde açıklamalarına devam etti.

Nebi Hatipoğlu son olarak "14 yıldır Eskişehirspor'a her türlü desteği veren insanlara küçük bir yanlış anlaşılma sonrası, sosyal medyada takınılan tavır doğru değil. Gelin bu yanlıştan vazgeçelim." dedi. Nebi Hatipoğlu'nun açıklamaları sonrasında ETİ Aİlesi ile görüşeceklerini söyleyen Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca bu görüşmenin olumlu biteceğini düşündüğünü de ifade etti.

Yapılan açıklamalar nezdinde ETİ ile Eskişehirspor'un kısa süre içinde yeniden kavuşması bekleniyor.

Eskişehirspor'a bir sponsor da İstanbul'dan geliyor

nzp gold

Eskişehirspor Olağan Mali Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada İstanbul'da bir kıymetli maden şirketi ile sponsorluk konusunda görüştüklerini ilk kez ifade eden Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca tüm Eskişehirsporluları heyecanlandırmıştı. Daha sonra da Türkiye'nin önemli kıymetli maden şirketlerinden biri ile görüşmelerin devam ettiğini açıklayan Koca, sonunda bu şirketin ismini kamuyouna açıkladı.

Ercan Kuruçay ve Turgut Kirveli'nin imza töreninde gelen bir soru üzerine, Erkan Koca önemli şirketin Niziplioğlu Group'a bağlı olan NZP Gold olduğunu açıkladı. İmza töreninden bir gün önce Niziplioğlu Group'un Instagram sayfasında şirket yöneticileri ile bir fotoğrafı yayınlanan Erkan Koca, Eskişehirspor'a sponsor olmaları için NZP Gold ile görüştüklerini doğruladı. Bu görüşmelerin kısa süre içerisinde olumlu sonuçlanması bekleniyor. NZP Gold'un sponsorluk şartları ve ücretler ise henüz kamuoyuna açıklamış değil.

Yaşanan tüm gelişmeler sonrasında Eskişehirspor ETİ ve NZP Gold markalarından önemli sponsorluk gelirleri elde edecek gibi görünüyor.