Eskişehirspor'da devre arasında yapılan 20 transfer ile birlikte takımın başına Özcan Kızıltan getirilmişti. Tecrübeli hoca daha takımın başında çıktığı ilk maçta alınan Karbel Karaköprü Belediyespor mağlubiyeti sonrası apar topar gönderilmişti. Yerine henüz profesyonel liglerde A takım baş antrenörlüğü tecrübesi olmayan Ali Onur Cerrah getirilmişti.

Fuat Çapa'nın referansı ile Eskişehirspor'un teknik direktörlük koltuğuna oturan Ali Onur Cerrah takımın başında çıktığı ilk maçlarda Eskişehirspor taraflarından ve futbolseverlerden tam not almıştı. Genç teknik direktör Yomraspor deplasmanında 3-1 öndeyken 3-3 beraberlik ile dönülen ve hayati puanlar kaybedilen maç sonrasında ise eleştiri oklarının hedefine oturdu.

Ali Onur Cerrah yönetiminde Yomraspor maçı sonrası oynanan 4 maçı da kaybeden Eskişehirspor kötü gidişin faturasını Ali Onur Cerrah'a kesti. Ali Onur Cerrah Eskişehirspor'un başında çıktığı 7 lig maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetlik bir performans sergiledi.

3. Lig 1. Grup'ta küme düşmenin en büyük adayı olan Eskişehirspor'da yeni teknik direktörün kulüp içerisinden çıkacak bir isim olması bekleniyor.