Eskişehirspor geçtiğimiz günlerde 2023-2024 sezonunda, Eskişehirspor'un Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynayacağı maçlar için geçerli olacak kombine kartları satışa sunmuştu. Kombine kart ücretleri ise; kale arkaları 250 TL, doğu maraton 500 TL ve batı VIP 2000 TL olarak belirlenmişti. Kombine kart satışları hali hazırda devam ediyor. Passo üzerinden internet satışı yapılan kombine kartlar aynı zamanda Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde ve Kanatlı AVM'de de satışa sunulmuş durumda.

Kombineler ile ilgili her şey netleştikten sonra Eskişehirspor yönetimi bugün yaptığı açıklama ile 2023-2024 sezonunda uygulanacak, maç başı bilet fiyatlarını da açıkladı. Bu açıklamaya göre yeni sezonda kale arkası tribünler için maç başı bilet ücreti 50 TL olacak. Maraton tribününde maç izlemek isteyenler ise 100 TL bilet bedeli ödeyecek. Batı VIP için belirlenen tek maçlık bilet ücreti ise 500 TL.

bilet tek eses

Eskişehirspor yönetimi kombine fiyatlarını maç başı bilet fiyatlarına göre çok daha cazip tutarak taraftarın kombine kartlara yönelmesini hedefliyor. Eskişehirspor tribünlerinin bu zorlu sezonda dolu olması, başarıya giden yolda Eskişehirspor'un en büyük tetikleyici gücü olacak. Bu nedenle yönetim de Eskişehirspor taraftarına uygun fiyatlı kombineler sunarak stadyumu doldurmak istiyor.