Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor'da kadroya takviye amacıyla, aynı zamanda kadrodaki 2002 ve üzeri doğumlu genç kontenjanına ilave yapmak amacıyla denemeye çağrılan 6 futbolcunun akıbeti belli oldu. Eskişehirspor Teknik Direktörü İbrahim Baş oyuncularla ilgili görüşlerini ve raporlarını yönetime iletti.

eskişehirspor hazırlık 24

Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Özgür Gedik ile yapılan görüşmeden edinilen bilgilere göre Eskişehirspor ile deneme antrenmanına çıkan Muhammet Kaan Sermisakçi, Muhammed Camcı, Görkem Teymuroğlu, Resul Karakoyun, Yunus Çetin ve Sezer Akyüz teknik direktör İbrahim Baş tarafından kamp boyunca sıkı mercek altına alındı. Bu futbolcular birinci kamp döneminde takımla çalıştı. Dün oynanan Eskişehirspor - Eskişehirspor U-19 antrenman maçı ve bu sabah kampın son antrenmanı sonrasında, İbrahim Baş'tan futbolcular için nihai karar geldi.

Teknik Diretör Baş'ın kararı doğrultusunda, genç oyunculardan Muhammet Kaan Sermisakçi, Muhammed Camcı ve Görkem Teymuroğlu ile yollar ayrılıyor. Resul Karakoyun, Yunus Çetin ve Sezer Akyüz ise Eskişehirspor ile resmi sözleşme imzalama noktasına geldi. Üç oyuncu İbrahim Baş'tan yeterli raporu almayı başardı ve gelecek sezon Eskişehirspor forması giyecek.

eses sezon açılış (3)

Sportif Direktör Özgür Gedik: "Hocamız 2 bölgeye daha takviye isteyebilir."

Eskişehirspor Sportif Direktörü Özgür Gedik, Teknik Sorumlu İbrahim Baş'ın mevcut kadroya ilave olarak iki mevkiiye daha transfer isteyebileceğini söyledi. Fakat bu transferlerin çok elzem olmadığını ve son kararın ileriki günlerde verileceğini de sözlerine ekledi.