Sponsorluk konusunda söz alan Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, geçtiğimiz günlerde yaptığı İstanbul ziyaretinde Eskişehirspor'a sponsor bulma konusunda önemli görüşmeler gerçekleştirdiğini söyledi.

Erkan Koca ayrıca uzun yıllardır takımın ana sponsoru olan şehrin önemli markası Eti ile de yeni sezon için görüşeceklerini söyledi. Eti Ailesi'ne teşekkürlerini sunan Koca bugüne kadar Eti'nin Eskişehirspor için yaptığı fedakarlıklara dikkat çekti. Eti yönetimi ile görüşme talep ettiklerini ve cevap beklediklerini de sözlerine ekleyen Başkan Koca Eti ile yeniden bir anlaşma yapılacağını düşünüyor.

Eti dışında ulusal çapta 7-8 farklı büyük firma ile de sponsorluk için temasta olduklarını basına aktaran Eskişehirspor yönetimi bu temasların yakın zamanda neticelenmesini arzu ediyor.

Bitci ile olan "ESES Token" üzerinden  sponsorluk anlaşmasında köprülerin tamamının atıldığını söyleyen Eskişehirspor yönetim kurulu üyesi Yusuf Ünal kripto alanında da yeni bir sponsorluk almak üzere olduklarını aktardı.

Son olarak, kesin bir bilgi olmamakla birlikte Eskişehirspor'un Eti Maden İşletmesi şirketi üzerinden önemli ve büyük bir sponsorluk anlaşması beklediği de kulislerden gelen bilgiler arasında yer alıyor.