Eskişehirspor 2023-2024 Bölgesel Amatör Lig sezonu öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. 20 Eylül'de, kısa bir aranın ardından yeniden top başı yapan Es Es teknik direktör İbrahim Baş nezaretinde çalışmalarına devam ediyor. 15 Ekim'de başlayacağı iddiaları güçlenen Bölgesel Amatör Lig'e az bir zaman kala artık Eskişehirspor'da tempo yükseliyor. Eskişehirspor lige tahminen 15-20 günlük bir süreç varken hazırlık çalışmalarında son dönemece gelmiş durumda. Lige yönelik taktik hazrılıkların sıklaşacağı son dönemde Eskişehirspor kadrosunda eksik kalan noktalara yapacağı transferleri de tamamlamayı hedefliyor. İbrahim Baş'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Eskişehirspor yönetiminin ilk hedefinde bir kaleci ve orta saha oyuncusu  transfer etmek var.

Eskişehirspor yönetimi Arda Okumuş'un takımdan ayrılmasıyla stoper tandeminde oluşan rotasyon boşluğunu dün yapılan Kaan Dorak transferiyle doldurdu. İbrahim Baş'ın ilk isteği olan stoper transferi tamamlandıktan sonra şimdi sırada kaleci transferi var. Kayacan'ın takımdan gönderilmesinin ardından Eskişehirspor kaleci rotasyonuna yeni bir isim eklemeyi planlıyor. Son olarak ise orta sahada 6-8 numara oynayan bir oyuncu transferi ile kadro son halini alabilir.

eses 4. etap

Eskişehirspor hazırlık maçına çıkıyor

Eskişehirspor sezon öncesi hazırlık çalışmaları dahilinde 24 Eylül Pazar günü, saat 16.30'da Bursa Görükle İpek SK ile bir karşılaşmaya çıkacak. ESTÜ Stadyumu'nda oynanacak hazırlık mücadelesi Eskişehirspor'un sezon öncesi eksilerini artılarını 4. etap kampının ilk döneminde görmesi adına önemli olacak. Es Es yeni sezona kadar en az 2-3 hazırlık maçı daha oynayacak.

Eskişehirspor - Görükle İpek SK maçına Eskişehirspor taraftarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.