Eskişehirspor'un eski başkanlarından ve İYİ Parti Eskişehir Milletvekili olan Nebi Hatipoğlu'nun sahibi olduğu, Eskişehir'in dev şirketi Europen Es Es'e yeniden sponsor oluyor. Nebi Hatipoğlu'nun Eskişehirspor Başkanı olduğu dönemde ana sponsor olan Europen Eskişehirspor'a bu defa kol ve şort sponsorluğu ile geri dönüyor.

Eskişehirspor'a iki futbolcunun tüm maliyetlerini karşılayacağı sözünü veren Nebi Hatipğlu bu sözünü Europen sponsorluğu üzerinden yerine getiriyor. Eskişehirspor'un yeni transferleri Ercan Kuruçay ve İhsan Turgut Kirveli'nin tüm masraflarını karşılayan Nebi Hatipoğlu bunun karşılığında Europen markasını Eskişehirspor formasının koluna ve şortuna yazdırdı. Eskişehirspor yönetimi ile anlaşan Nebi Hatipoğlu, iki futbolcunun toplam maliyeti olan 1.800.000 TL'yi peşin olarak ödedi. Bu ödeme ile birlikte de Sayın Hatipoğlu'nun markası Europen Eskişehirspor formasına yeniden kavuştu. Sponsorluk anlaşması Eskişehirspor'u önemli bir maliyetten kurtarmış oldu.

Ercan Kuruçay ve İhsan Turgut Kirveli'nin imza törenine bizzat katılan Nebi Hatipoğlu Europen'in gelecek sezonda Eskişehirspor'a sponsor olacağını ve gelen paranın iki futbolcunun ödemelerini karşılaycağını açıkladı. Eskişehirspor yönetimi Europen dışında iki önemli şirket ile daha sponsorluk görüşmelerini sürdürüyor.