Yandex

Çiftelerspor Haberleri

Çiftelerspor haberleri ve güncel Çiftelerspor gelişmeleri, Çiftelerspor ile ilgili tüm video, Çiftelerspor fotoğrafları ve Çiftelerspor haberleri Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Spor

Eskişehir Süper Amatör Lig B Grubu'nda grubun en iddialı ekiplerinden Çiftelerspor, Eskişehir Birlikspor'u 3 golle geçmeyi bildi.

Spor

Eskişehir Süper Amatör Lig ekiplerinden Çiftelerspor devre arası transfer çalışmalarını sürdürüyor. Çifteler kadrosuna bir yeni futbolcu daha kattı.

Spor

Eskişehir Süper Amatör temsilcilerinden Çiftelerspor, devre arasında transfer çalışmalarına start verdi ve bir futbolcuyu takıma kazandırdı.

Spor

Eskişehir Süper Amatör B Grubu'nda iki güçlü ekip Çiftelerspor ve Sümerspor ilk yarıyı rakipleri önünde kazanarak noktalamayı başardı.

Spor

Eskişehir Süper Amatör B Grubu'nda haftanın maçında Çiftelerspor ile A. Sümer karşı karşıya geldi. Zorlu maçta kazanan çıkmadı.

Spor

Çiftelerspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular Şekerspor maçı öncesinde kahvaltıda bir araya geldi. Çiftelerspor maç öncesi bu etkinlikle moral depoladı.

Spor

Eskişehir Süper Amatör'de 5. haftanın ertelenen mücadelesinde Şekerspor ile Çiftelerspor karşı karşıya geldi. Çiftelerspor bu maçta 3 puanı alan taraf...

Spor

Eskişehir Süper Amatör'de liglerin bu hafta sonu oynanmaması ve ertelenmesi nedeniyle Çiftelerspor ve ESOGÜ Futbol hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Spor

Eskişehir Süper Amatör'de bugün oynanacak olan Şekerspor - Çiftelerspor maçı ertelendi. Olumsuz hava şartları ve bozuk zemin erteleme kararı çıkardı.

Spor

Eskişehir Süper Amatör'de 4. haftanın sonucu merakla beklenen mücadelesinde 2 Eylül SK Çiftelerspor'u deplasmanda yıktı.

Spor

Eskişehir Süper Amatör B Grubu'nda 3. haftanın ilk maçında, kazanan 3-0 ile ilçe temsilcisi Çiftelerspor oldu. Kırka Boraks grupta ilk...

Spor

Eskişehir Süper Amatör'de ilk haftayı BAY geçen Çiftelerspor sahasında ağırladığı Birlikspor'u net bir skorla mağlup ederek rakibine şans tanımadı.