Yandex

Yangın Haberleri

Yangın haberleri ve güncel Yangın gelişmeleri, Yangın ile ilgili tüm video, Yangın fotoğrafları ve Yangın haberleri Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Asayiş

Eskişehir'de bir pideci dükkanında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Asayiş

Eskişehir kent merkezinde boş bir arazide çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevler yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü.

Asayiş

Eskişehir’de alkollü bir şahıs tarafından çöp yığınında çıkarılan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki dükkanlara sıçramadan söndürüldü.

Asayiş

Eskişehir’de bir binanın çatı katında çıkan yangın paniğe neden olurken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda büyümeden söndürüldü.

Asayiş

Eskişehir’de garajda çıkan yangın sonrası aracalar kullanılmayacak hale gelirken, binanın dış cephesi ise zarar gördü.

Asayiş

Eskişehir-Kütahya kara yolunda anız yangını olarak başlayıp, bitişikteki ağaçlandırma sahasına geçen yangın ekiplerin hızlı müdahalesi ile söndürüldü.

Asayiş

Eskişehir’de bir restoranın baca kısmında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda kısa sürede söndürüldü.

Asayiş

Eskişehir’de bir evde çıkan yangında korbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen 61 yaşındaki kısmi felç hastası Servet Erpek, hayatını kaybetti.

Asayiş

Eskişehir’de bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, 15 itfaiye aracı ve 35 personelin müdahalesiyle 3 saatin ardından kontrol altına alındı.