İdemama.com, Ülkemizin neredeyse en büyük logo ve grafik tasarım platformuydu. 2019 yılında kurulan platform, 7.500'den fazla profesyonel tasarımcı ile binlerce müşteriye hizmet veriyordu.

Platform, işletme sahiplerinin, profesyonel tasarımcılardan logo, kurumsal kimlik, web sitesi, broşür, afiş, kartvizit gibi grafik tasarımlar almalarını sağlıyordu. 

İdemama.com platformu geçtiğimiz günlerde bir veda mesajı yayınlayarak çalışmalarını durdurdu. Platformda çalışan 7.500'den fazla tasarımcı ve birçok müşteri İdemama'nın neden kapandığına dair araştırmalarını sürdürüyor.

İdemama yönetimi, şuana kadar platformun neden kapandığına dair herhangi bir açıklama yapmadı. Yönetim sadece kapanış ile ilgili bir veda mesajı yayınladı.

İşte İdemama'nın yayınladığı o mesaj;

"12 yıldan uzun süredir profesyonel tasarımcılarla firmaları buluşturmayı, profesyonel tasarımı ve tasarımcıyı ulaşılabilir kılmayı misyon edindik, siz tasarımcılarımızın ürettiği milyonlarca tasarım ve içeriği markalarla buluşturduk. Bu süreçte hep iyinin, doğrunun yanında yer almaya gayret ettik. Güzel günlerimiz oldu ama şimdi veda zamanı. İdemama.com'un tüm devam eden projeler tamamlandıktan sonra operasyonunu durduracağını üzülerek sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bugüne kadar bize verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz. Sizle çalışmak ve üretmek bizim için bir keyifti. Yolunuz açık, ilhamınız bol olsun."