Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı İsmail Hakkı ile Tarım Kredi Kooperatifleri Eskişehir Bölge Müdürü Doğukan Ayık, Bakkallar ve Bayiler Odası ile bir araya geldi. Yapılan görüşme sonucunda anlaşmaya yapıldığını belirten Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı İsmail Hakkı Ördek, kriterlere uygun her bakkallın Tarım Kredi Kooperatifleri’nin sattığı ürünleri satabileceğini söyledi.

Yapılan anlaşmanın bakkallar açısından avantajlarını hakkında bilgi veren Ördek, “Bakkallarımız da Türkiye’deki birkaç pilot ilde olduğu gibi bakkallarında Tarım Kredi Kooperatifleri’nin ürünlerini satabilecek. Tarım Kredi Kooperatifleri’nde en çok talep gören 165 kalem ürünü Bakkallarımız Tarım Kredi Kooperatifleriyle aynı fiyata satışa sunabilecek. Bu sayede küçük esnafımız büyük marketler biraz daha fazla rekabet edebilecek.

Tarım Kredi Kooperatifleri’nin ürünleri alabilmek için bakkalların bazı ölçütlere sahip olması gerektiğini dile getiren Ördek, başvuru yapmak isteyen bakkalların https://koopbakkal.com.tr/ adresinden başvuru yapabileceğini ve kriterlerle ilgili detay bilgeye sahip olabileceğini kaydetti.