Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof Dr. Yılmaz Büyükerşen, yaptığı konuşmada Eskişehir'deki 6 milletvekilinin 4'ünün Millet İttifakından çıkmasının büyük bir gurur kaynağı olduğuna değinilirken; Eskişehir'de çıkan sandık sonuçları için de "sandığa gidip oy vermek bir insanlık vazifesidir. Buradan yüksek katılım gösterdikleri ve 4 vekil çıkarabildiğimiz için oy vermiş olan tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine de işaret ederek, "inşallah pazar günüyle beraber 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak; böylece bütün haksızlıklar, adaletsizlikler, yapılan her türlü oyun ve hileler son bulacak. Türkiye'nin önünde yepyeni bir kapı açılmış olacak. Aksi takdirde Türkiye içinde bulunduğu karanlıktan hiçbir şekilde çıkamayacak, bunu asla unutmayalım. İnanın hem Eskişehir hem de Türkiye'de her şeyin en hayırlısı olacak, aydınlık günler bizleri bekliyor." şeklinde konuştu. 

Utku Çakırözer, yaptığı teşekkür konuşmasında "bize oy verip vermemesi fark etmeksizin her bir Eskişehirlinin ve tüm Türkiye'nin milletvekili olacağız; bu bilinç ve sorumlulukla görevimizi yapacağız, var gücümüzle Eskişehir'in hakkını alması için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Jale Nu Süllü, "öncelikle seçim günü demokrasi nöbeti tutan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eskişehir'in sağduyusuna her zaman güvendik, 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu hem Eskişehir'den hem de tüm Türkiye'den zaferle çıkaracağız. Bugün burada ufak bir kutlama yaptık ama esas kutlamayı Pazar günü yapacağız." şeklinde konuştu.

İbrahim Arslan, "Eskişehir'de CHP'yi 1. parti yapan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Eskişehir'de vekil sayımızın 7'den 6'ya düşmesine rağmen CHP'nin 2 vekilini 3'e ve Millet İttifakı vekillerini de 3'ten 4'e yükseltmiş olmak büyük gurur verici. Eskişehir'de 14 Mayıs'ta bir demokrasi şöleni taçlandırıldı; uğruna siyaset yaptığımız bu kentte hemşehrilerimizin bütün sorunlarına ve sıkıntılarına çözüm bulma göreviyle yola çıktık, görevimiz Eskişehir'e hizmettir." sözlerine yer verdi.