Acil tesisatçı firması 7/24 donanımlı servis araçları ve uzman ekipleri ile hizmet veriyor. Profesyonel ekip kadromuz, teknolojik cihazlar ve donanımlı ekipmanlarımız ile birlikte hızlı, kaliteli ve güvenilir çalışmalar yapıyoruz. Makineli teknolojik cihazlar sayesinde kısa sürede çözüm üretiyor, müşterilerimizin memnuniyetini esas alıyoruz. Acil tesisatçı firması olarak her daim hizmete hazırız.

Acil Tesisatçı Firması - Tuvalet Tıkanıklığı Açma

Acil tesisatçı firması, tesisatlarınızda oluşan her türlü problem için hizmet sunmaktadır. Tuvalet açma, lavabo tıkanıklığı açma, pimaş açma, gider açma, banyo tıkanıklığı açma ve daha birçok tesisat problemleri teknolojik yöntemlerle çözümlenir. Firmamızın yüksek kalitede ürün ve cihazları sayesinde başarılı çalışmalara imza atıyoruz.

Acil Tesisatçı Firması Tuvalet Açma Hizmetleri

Tuvalet tıkanıklığı açma işleminde kırmadan, dökmeden, ek masraf çıkarmadan hizmet veriyoruz. Kırmadan robotla tıkanıklık açma konusunda iddialıyız. Tuvalet tıkanıklık sebebi ne olursa olsun her tıkanıklık türüne uygun tıkanıklık açma yöntemleri uygulanmaktadır.

Tuvalet Tıkanıklığı Nasıl Açılır?

Tıkanan tuvaletlerde ilk olarak keşif çalışması yapılır. Yapılan keşif çalışmaları uzmanlarımız tarafından analiz edilir ve uygun tuvalet tıkanıklığı açma yöntemi tercih edilir. Bu işlemlerin hepsi profesyonel ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. Uzman ekip kadromuz teknoloji yeniliklerini profesyonelce kullanır ve en az maliyetle hizmet verir.

Acil Tesisat Firması Lavabo Açma

Acil tesisat firması olarak kurulduğumuz günden beri müşterilerimize en kaliteli ve en profesyonel lavabo tıkanıklığı açma hizmeti veriyoruz. Eğer sizin de lavabolarınızda tıkanma meydana geliyorsa yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçmektir. Bizimle iletişime geçerek sorununuzun ne olduğunu bildirmeniz durumunda sizlere en kaliteli ve en profesyonel desteği verebiliriz.

Lavabo Tıkanıklığı Açma

Genel olarak lavabo tıkanıklığı ile karşı karşıya geldiğinizde aklınıza ilk gelen hemen bir tesisatçı arayışıdır. Paniğe kapılmadan kaliteli bir tesisatçı bulmak için acele karar vermeyin. Maytem firmamız bu konuda 7/24 sizlere destek sağlamaktadır. Robotla tıkanıklık açma, tıkanıklık açma yöntemleri birbirinden farklı işlemlerle yapılır ve müşteri mağduriyetleri giderilir.

Acil Tesisat Firması Pimaş Açma

Tıkalı pimaş açma işlemi için profesyonel yardım almanız gerekir. Çünkü pimaş tıkanıklığı düzgün sonuçlandırılmazsa ciddi sorunlara yol açabilir. Özellikle yapılması gereken işlemlerin başında kurumsal tesisatçı çağırmaktır. Pimaş boruları için yapacağınız en ufak bir sorunlu işlem sonucu tüm tesisatınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu nedenle pimaş tıkanıklığı açma konusunda uzman yardımı almak önemlidir.

Acil Tesisat Firması Su Kaçağı Tespiti

İstanbul’ da kameralı su kaçağı bulma ve kırmadan, dökmeden su kaçağı tespiti yapıyoruz. Kısa sürede su kaçağı sorununuzu çözümlüyoruz. %100 garantili ve yerinde tespit hizmeti sağlıyoruz.

Su Kaçağı Bulma Yöntemleri

Su kaçağı bulma yöntemleri için kullandığımız cihazlar arasında;

  • Akustik dinleme cihazları
  • Termal kameralar
  • Görüntüleme kameraları
  • Nem ölçer cihazları bulunmaktadır.

Acil Tesisat Firması Petek Temizleme

Uzun yıllar kullanılan peteklerin ve kombilerin zamanla bakıma, temizliğe ihtiyacı vardır. Bazı kişiler veya firmalar tarafından petek temizliği, petek yıkama hizmetleri verilmektedir. Ancak petek temizleme profesyonel olarak yapılmadığı zaman verim elde edilmesi pek mümkün olmayabilir. Cihazla petek temizleme hizmeti sunan firmamız %100 petek temizliği yapmaktadır.

Petek Temizliği Önemi

Petek temizliğinin veya kombi petek temizliğinin ana konusu kalorifer tesisatı temizliğidir. Çünkü asıl kirlilik peteklerde değil binalardaki tesisatlarda olur. Çamur, kireç, kir gibi bazı yabancı maddeler genellikle plastik borularda olur. Bu boruların temizlenmesi, petek içinin temiz olması ısı veriminde büyük ölçüde katkı sağlar.

Acil Tesisatçı firması olarak robotik cihazlarla ve kameralı sistemlerle kırmadan tesisat hizmetleri sunuyoruz. İstanbul il ve ilçelerindeki tüm tesisat sorunlarını gideriyoruz. Alanında uzman ekipler, teknolojik cihazlar, donanımlı ekipmanlar firmamızın başarı kalitesini attırmakta. Evinize yakın acil tesisatçı firması 7/24 hizmet vermektedir.