En gözde alt giyim parçaları içinde yer alan ve kadınların yoğun ilgi gösterdiği ve beğendiği mom jean pantolonlar son zamanlarda daha çok ön plana çıkarak daha çok tercih edilmektedir. Yüksek bel ve bol paça olma özelliğine sahip olan mom jean pantolonlar konforlu bir kullanım olanağı sunmaktadır. Bilekte biten mom jean pantolonlar farklı bir görüntüye sahiptir. Rahat giyinmeyi seven kişiler tercihlerini her zaman mom jean pantolon modellerinden yana yapmaktadır.

Spor kombinlerde de çok fazla tercih edilen mom jean pantolonlar özellikle genç kesimin çok fazla kullandığı modeller içinde yer almaktadır. Farklı tasarım ve model seçeneğine sahip olan mom jean pantolonlar ile kombinlerinizde farklılık yaratın.

Mom Jean Pantolon Modelleri Ve Renkleri

Her yaştaki kadının ihtiyacına ve zevkine hitap edecek ve her beden aralığında üretilen mom jean pantolonlar kiloları saklamak için en doğru pantolon tercihleri içinde yer almaktadır. Mom jean pantolon modelleri içinde bulunan taşlanmış ve işlenmiş, kemerli kemersiz, metal düğme detaylı ve fermuarlı, cepli cepsiz, zincirli, yüksek bel, beli büzgülü, dar ve bol kesimli, paçası dikişsiz, dizi çizgi lazer, önü yırtmaçlı likralı, ekstra geniş paça ve paçası kesik mom jean modelleri bulunmaktadır. Mom jean modellerinde yırttık modeller daha çok tercih edilenler arasında yerini almaktadır. Mom jean modellerinde siyah, buz mavisi, mavi, lacivert, gri, beyaz gibi renkler en çok tercih edilen ve kullanılan renkler arasında yer almaktadır.

Mom Jean Pantolon Fiyatları

Mom jean pantolon modelleri içinde her bedene uyacak 32, 34, 36, 38 ve 40 gibi S, M, L, gibi beden aralıklarında üretilmektedir. Kendi beden aralığınız ne olursa olsun kolayca mom jean pantolon modellerine sahip olabilirsiniz. Mom jean pantolonlar farklı markalar tarafından üretildiği için fiyatlar da bu markaların belirlediği fiyat aralığında satışa sunulmaktadır. Bunun için mom jean pantolonlar birbirinden farklı fiyatlar ile satılmaktadır. Aynı zamanda mom jean pantolonlar da desen ve tasarım da fiyatları etkilemektedir. Ancak genel olarak mom jean pantolon modelleri uygun fiyat aralıklarına sahiptir. Mom jean model seçenekleri ve renk seçeneği için

https://www.dilvin.com.tr/mom-jean-pantolon-modelleri sitesine göz atabilirsiniz.