Son zamanların en konforlu lazer epilasyon deneyimi olan Buz Lazer, Eskişehir Lazer Epilasyon merkezlerinde de yerini almaktadır. Lazer Epilasyon Eskişehir kliniğinde etkili, güvenli ve son teknoloji lazer uygulaması ile istenmeyen tüylerden kurtulmak çok kolay.

Buz Lazer ile Ağrısız Lazer Epilasyon

Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını kapsayan patentli lazer epilasyon markası Buz Lazer, dünyanın ilk üç dalga boyuna (Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boyları) sahip lazer epilasyon cihazı olarak dikkat çekmektedir. Üç güçlü dalga boyunun birlikteliği avantajı ile tüm cilt tipleri ve kıl tiplerinde güvenli ve etkili sonuçlar almak mümkün olmaktadır.

Sahip olduğu patentli Ice Teknolojisi, gelişmiş kompakt bir soğutma sistemi sunmaktadır. Uygulama esnasında tedavi başlığının safir ucu ile cilt -3 dereceye kadar soğutulmaktadır. Safir uç, cilde temas ettiğinde buz gibi soğuyor ve cilt anında serinletilerek ferahlaması sağlanmaktadır. Dolayısıyla lazer ısısı hissedilmediğinden uygulama tamamen ağrısız bir şekilde tamamlanmaktadır.

Buz Lazer cihazlarının bir diğer patentli teknolojisi SHR (Super Hair Removal) uygulama yöntemi ütüleme epilasyon da olarak bilinmektedir. Bu uygulama tekniğinde, tedavi başlığı cilt üzerinde sürekli hareket ettirilmektedir. Böylece uygulama masaj konforunda gerçekleşmektedir. Yüksek tekrarlama hızı ile tekli lazer atımlarındaki gibi lazer ısısı yoğun olarak hissedilmediği için kıl kökleri etkili bir şekilde tahrip edilirken ağrı hissedilmemesi sağlanmaktadır.

Erkeklerde Lazer Epilasyon Uygulaması

Son yıllarda erkek kullanıcıların lazer epilasyon yaptırma oranı artmaktadır. Kıl batması ve hijyenik sorunlar nedeniyle ağda, jilet, tüy dökücü, epilatör cihazları gibi uygulamalar yerine erkek lazer epilasyon uygulaması oldukça rağbet görmektedir. Erkek kullanıcılar genellikle göğüs, ense, omuz, sırt, boyun, koltuk altı, alt ve üst olmak üzere tüm kol ve bacak bölgelerine lazer epilasyon yaptırmaktadır.

Ayrıca sakal üstü, kaş arası ve bıyık gibi şekillendirme işlemleri için de lazer epilasyon yaptırılmaktadır. Buz Lazerin en önemli avantajı tamamen kıllanmayı gidermek yerine, aşırı kıllanmayı önlemek amaçlı seyreltme işlemi yapılabilmesidir. Bu gibi avantajları sayesinde Eskişehir lazer epilasyon merkezlerinde Buz Lazer tercih edilmektedir.

Gerçek Buz Lazer

Buz Lazer uygulamasında yan etki görülmemesi için; cihaz kalitesi, epilasyonu uygulayan kişinin deneyimi, uygulama yöntemleri, kıl rengi, cilt rengi ve buna uygun uygulama yönteminin belirlenmesi gibi birçok faktöre dikkat edilmesi gerekmektedir.

Cilde ve kıl tipine uygun, doğru enerjiler kullanılan ve güvenirliği hakkında yapılan araştırmalarla kanıtlanmış olan Buz Lazer yöntemiyle beraber tüm cilt ve kıl tiplerinde kalıcı ve etkili sonuçlara ulaşılmaktadır.

https://www.buzlazer.com linkinden Eskişehirde ki size en yakın gerçek Buz Lazer kliniklerine güvenle ulaşabilirsiniz.