Ev girişlerinde, mutfak dolaplarının ön kısımlarında ve özellikle de banyo girişlerinde paspas modellerine bir hayli ihtiyaç duyuluyor. Kullanım rahatlığıyla ve temizlik rahatlığıyla adından söz ettiren bu modellerin alt kısımlarında bulunan yumuşak malzeme kaymayı önlüyor. Hem laminant parkeler üzerinde hem de fayans parkeler üzerinde rahatlıkla kullanılabilir.

Renkli ve klasik modeller, açık renkli ve koyu renkli modeller hazır örgü tasarımlara sahiptir. Çiçek desenli modellerden geometrik desenli modellere, düz modellerden kesme şekeri modellere varana kadar her ortama uyum sağlayan tasarımları görebilirsiniz.

Geometrik Desenli Paspas Modelleri

Geometrik desenlerden elde edilen tasarımlara sahip olan paspas modelleri, renkleriyle ve şekilleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. İster mutfaklarınızda ister banyolarınızda ister oturma odalarınızda ve antre girişlerinde kullanabileceğiniz modellerdir.

Yumuşak yapıları ve çamaşır makinelerinde yıkanma özellikleri sayesinde birçok halı modeline oranla daha fazla tercih ediliyor. Üstelik oldukça uygun fiyatlı olan parçalardır. Birden azla parçaya sahip olan takımlı modeller de mevcuttur. Bu sayede hem spor hem de klasik alanlar elde edebilirsiniz.

Bütçeye Uygun Paspas Modelleri

Bütçenizi aşmanıza gerek kalmadan tüm mekanlarınıza uyum sağlayacak olan paspas modelleri ile sizler de ev alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Linke tıklayarak özel kategori içerisinde yer alan tüm modelleri yakından inceleyebilir, tüm özelliklerini öğrendikten sonra gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Tüm çeşitler kampanyalı şekilde sunuluyor.

Detaylı bilgi için; https://www.madamecoco.com/paspaslar/

Formun Üstü

Formun Altı