Her ailenin mutlaka ev alma hayali bulunur ve kimileri bu hayale çok kolay ulaşabiliyorken kimi ise yıllarca ev sahibi olma hayalinin peşinden koşar. Uzun yıllar ev almak için çabalayan ve gereken nakit miktarı ayarlayamayan ailelerin ev alma hayalleri yarım kalıyor. İşte bu noktada devreye Katılımevim giriyor. Kurulduğu ilk günden bugüne dek insan odaklı anlayışla çalışmalarını yürüten Katılımevim, ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldüren yöntemlerle hizmet veriyor. Katılımevim, uygun koşullar dâhilinde birçok ailenin ev sahibi olmasına imkân tanıyan BDDK lisansına sahiptir.

Katılımevim, bankalardan yüksek faizle kredi almadan ev sahibi olmak isteyenler için taksitle ev alma yöntemini geliştirmiştir. Türkiye’nin her köşesinden şehir ve ilçe fark etmeksizin dilediğiniz büyüklükteki evi size uygun planlanan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Taksitler tamamen faizden uzak, sizlerin ödeme yapabileceği miktara göre ayarlanmaktadır.

Taksitli Ev Nasıl Alınır?

Ev sahibi olma amacınız ister yatırım amaçlı olsun isterseniz kendiniz oturmak için satın alacak olun hiç fark etmez; Katılımevim, kira öder gibi ev sahibi olmak ve geleceğinize yatırım yapmanız için sizin yanınızda.

Katılımevim bünyesinde taksitle ev sahibi olmak için öncelikle bütçenizi belirlemeli ve buna göre peşinatlı taksitle ev veya peşinatsız taksitle ev seçenekleri arasından hangisini seçeceğinize karar vermelisiniz.

Katılımevim peşinatlı ve peşinatsız taksitle ev alma yöntemlerini birbirinden ayırmadan size destek verir. Her iki seçenekte de faiz olmadan, kira öder gibi ev sahibi olabiliyorsunuz.  Katılımevim’in size sunduğu taksitle ev alma yönteminde ödeme yaptığınız taksitlerde asla faiz bulunmaz. Her zaman insan odaklı çalışma prensibine yer vererek insanın iyiliği özelinde çalışır. Katılımevim ile kira öder gibi taksit ödemesi yaparken aksatmak zorunda olduğunuz taksitlere gecikme faizi alınmaz. Ödeme yapamayacağınız durumda olduğunuz zaman Katılımevim’e bildirmeniz yeterli olacaktır. Güvenilirliği ile bilinen Katılımevim bütçenize uygun yapılan taksitlendirmeler ile ödeme yaparken zorluk yaşamamanız sağlanır.

Katılımevim bünyesinde taksitle ev almak için her bütçeye uygun yöntemler vardır. Hangi yöntemi seçmeniz gerektiğini öğrenmek istiyorsanız Katılımevim’e ulaşarak size en uygun yöntemi öğrenebilirsiniz. Taksitle ev almanın kolaylığını yaşamak için Katılımevim ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.