Araç kiralama sektörünün öncü isimlerinden biri olan Carvento’nun geniş araç filosu içerisinde her segmentte, marka ve modelde kısacası zengin çeşitlilikte araçlar bulunur. Lüks araç kiralama İstanbul ve diğer metropollerimizde hem bireylerin hem işletmelerin farklı amaçlarla en sık tercih ettiği araç kiralama hizmetlerinin başında gelir. Lüks araç kiralama hizmetleri gibi filo araç kiralama hizmetleri de araç kiralama hizmeti alan kişiler arasında son derece popülerdir. Filo araç kiralama fiyatları İstanbul ve diğer illerimizde belirli kriterler değerlendirilerek belirlenir. Carvento tüm araç kiralama ofislerinde müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda lüks araç kiralama, filo araç kiralama ve daha pek çok farklı hizmeti sunar.

Carvento’dan lüks araç kiralama hizmeti almak sürücülere hem şık hem konforlu iç mekanlara sahip birbirinden seçkin kiralık araçları sürme deneyimi yaşatır. Carvento araç filosunda hem dizel hem benzinli olarak bulunan lüks araçlar üst düzey sürüş deneyimi yaşamanın en garantili yoludur. Bu nedenle Carvento lüks araç kiralama hizmeti almanın üst düzey konfor, en son teknoloji, daha iyi sürüş ve konfor anlamına geldiği kolayca ifade edilebilir. Rahatlığın ve lüksün en güzel birlikteliğine tanıklık eden ve Carvento tarafından uygun fiyat politikasıyla kiralanan araçlar sürücülerine sahip oldukları pek çok özelliğin keyfini çıkarma imkanı sağlar.

Standart araç kiralama hizmetlerinde olduğu gibi lüks ara kiralama hizmetlerinde de ilk adım ne tür bir araç kiralanmak istendiği ve araç kiralama süresinin ne kadar olacağı gibi konularda karar vermek olmalıdır. Bu aşamada göz önünde bulundurulması gereken en önemli nokta araç kiralama süresinin uzun ya da kısa olmasından bağımsız olarak araç kiralama sektörünün güvenilir, bilinen ve prestijli markalarını tercih etmektir. Araç kiralama hizmeti alan kişiler araç kiralama işlemi yapıldığı sırada kişisel bilgilerini ve kredi kartı bilgilerini kiralama hizmeti aldıkları şirket ile paylaşacakları için hizmet alınan şirketin güvenilirliği konusunda titiz bir tavır sergilenmelidir.

Carvento tüm segmentlerde araç kiralama hizmeti sunarken her zaman için müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet anlayışını benimser. Bu doğrultuda Carvento’nun önceliği en kaliteli ve en kapsamlı hizmetleri sunan lider bir marka olmaktır. Bu anlayış çerçevesinde Carvento araç kiralama işlemlerinin yapılışı sırasında da sonraki süreçlerde de müşteri güvenliğini en üst noktada sağlamaya yönelik önlemler alır. Carvento müşterilere sunulan hizmetler arasında 7/24 Assistance hizmeti de yer alır. Ayrıca Carvento tüm araçlarının bakımlarını zamanında yaptırmakta ve en fazla üç yaşındaki araçlarla hizmet vermektedir. Araç kiralama hizmeti alındığı süre içerisinde beklenmeyen bir durum yaşandığında ise Carvento hızlı ve çözüm odaklı hizmet anlayışı sayesinde müşterilerine en etkili çözümleri sunar. Böylece mağduriyet yaşamalarını ve konforlarından ödün vermelerini engeller.

Yüksek Konforun Uygun Fiyatlarla Buluşmasına Carvento’da Tanıklık Edin

Araba tutkunları da özel günlerinde konforlarını en üst noktaya taşımak isteyenler de sıklıkla lüks araç kiralama hizmetlerinden faydalanırlar. Lüks araç satın almak yerine lüks araç kiralama hizmeti almayı isteyen kişilerin sayısındaki artışın temel nedeni, üst segment araç fiyatları kadar vergi, sigorta bedeli ve rutin masraflarının da son derece yüksek olmasıdır. Lüks araç kiralama hizmeti aynı zamanda normal şartlar altında lüks araç satın almak için yeterli bütçeye sahip olmayan kişilere de gerek ihtiyaçları olduğunda gerek yalnızca bu deneyimi yaşamak istediklerinde lüks araç konforunu yaşama avantajı sağlar.

Bireysel lük araç kiralama talepleri kadar kurumsal şirketler arasında da lüks araç kiralama hizmetlerine gösterilen talepte de bir artış vardır. Özellikle turizm açısından yoğun bölgelerde lüks araç kiralama hizmetlerine yoğun ilgi gösterilmektedir. Tüm bunların yanı sıra özel etkinliklerde, gezilerde ya da havalimanı transferlerinde genellikle yerli ve yabancı turistler üst segment araçları tercih etmektedir.

Carvento’da Mutlaka Size Uygun Bir Çözüm Vardır

Carvento araç filosunda yer alan üst segment kategorisinde de araçların fiyatları belirli bir aralık dahilinde yer alır. Lüks araç kiralama fiyatları belirlenirken kiralanmak istenilen aracı markası ve modeli belirleyici etkenler olsa da yeterli değildir. Bunlara ek olarak araç şanzımanının tipi, kilometresi, model yılı, kasa tipi, yakıt tüketim şekli, bagaj hacmi ve araç kiralama hizmetinin hangi sezonda ya da lokasyonda yapılacağı da fiyat belirlenirken değerlendirilen kriterlerdendir. Bununla birlikte lüks araç kiralama hizmetlerinde alınan depozito diğer segmentlerdeki araç kiralama hizmetlerine göre daha yüksektir.

Carvento araç filosundaki araçların her biri en fazla 3 yaşındadır ve her birinin Rent A Car kaskosu bulunur. carvento.com adresinde belirtilmekte olan fiyatlara kasko ücreti de dahil bulunmaktadır. Araç kiralama hizmeti sırasında meydana gelen trafik cezaları ve otopark ücretleri araç kiralama hizmeti alan kişiye ait olur. Ayrıca Carvento müşterilerinin kiraladıkları herhangi bir aracı yurt dışına çıkarmaları söz konusu değildir. Araçlarda kullanılan yakıt, fiyatlara dahil değildir ve kiralama hizmetinin başlangıcında kontratta belirtilen seviyede teslim edilen yakıtın kiralama sonunda aynı seviyede teslim edilmesi gereklidir. Aracın eksik ya da boş depo ile teslim edilmesi halinde hizmet ücreti ile birlikte yakıt farkı da müşteriden talep edilir.