Pendik moto kurye hizmetleri, Pendik ve İstanbul içerisinde çeşitli paket teslimatları yapmaktadır. Moto kuryeler ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda neredeyse her il ve ilçede hizmet vermeye başlamıştır. Bu nedenle Pendik gibi büyük bir ilçede de moto kurye hizmeti ile karşılaşmak mümkündür. 

Pendik moto kurye hizmetleri ve güvenilirlik 

Moto kuryeler genelde bir firmaya bağlı olarak çalışmaktadır. Bu firmalar müşterilerinin güvenliğini ön planda tutarlar. Bireysel ya da kurumsal olsun her gönderim için güvenliğe özellikle dikkat edilmelidir. Bu nedenle firmalar çeşitli güvenlik yöntemleri ile moto kurye hizmeti vermektedir. 

Bu yöntemlerden biri moto kurye ile taşınan paketlerin hiçbir zarar görmemesi için özenle paketlenmesi ve korunaklı bölmelerde tutulmasıdır.Pendik moto kurye araçlarının çoğunda taşınan Paketlerin zarar görmemesi için özel korumalı kutular bulunmaktadır. Paketler özenle teslimat adresine ulaştırılır. 

Bir diğer yöntem ise yapılan tüm işlemlerin onaylı ve kayıtlı olmasıdır. Firma tarafından verilen her sipariş kaydedilir. Daha sonra bir evrak oluşturulur. Bu evrak kurye tarafından, müşteri tarafından ve teslim alan kişi tarafından imzalanır. Bu sayede paketlerinin güvenliğinden son derece emin olunur. 

Pendik moto kurye neler taşır? 

Her firmanın taşıma hizmeti değişiklik gösterse de belirli ortak şartları bulunmaktadır. Pendik moto kurye hizmetinde motosiklet üzerinde taşınabilen her paket hizmete dâhildir. Moto kuryenin araç kullanımını etkilemeyecek büyüklük ve hacimdeki paketler taşınabilir. 

Moto kurye hizmetlerinde genelde acil evrak gönderimi, kimlik ya da pasaport, anahtar gibi paketler gönderilmektedir. Ancak müşterilerin istediği çok paketin gönderimi de mümkündür. Firmalar müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.  

Kurye bir sipariş geldiğinde öncelikle müşterinin adresine ulaşarak paketi teslim alır. Daha sonra müşterinin belirttiği sürede teslimat adresine ulaştırılır. Bu süreler kapsamında kazalar, arızalar ya da olumsuz hava koşulları yer almamaktadır. Müşteri merak ettiği konularda firma ile konuşabilir. 

Pendik moto kurye gönderim hızları 

Moto kuryelerin tercih edilmesinin en büyük nedeni hızlı teslimat yapabilmelidir. Özellikle Pendik gibi büyük ilçelerde ve İstanbul'da normal yollarla paketlerin hızlı gönderilmesi oldukça düşüktür. Pendik moto kurye hizmetleri müşterilerin acilen ulaştırılması gereken paketlerini teslim eder. 

Çoğu firmanın hızlı gönderim yapabilmek için son model araçları ve kusursuz bir sistemleri bulunmaktadır. Bu sistem sayesinde müşteri firmaya ulaşarak sipariş verir ve daha sonra firmanın çalışanları profesyonelce istenen sürede paketi ulaştırır. Profesyonel firmalar da çalışanlar personel gerekli eğitimleri almıştır. Müşterilerin firma seçerken tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir firma bulduklarına emin olmaları gerekmektedir. 

Moto kurye hizmetleri genelde 3 tip hızda gönderilir. Bu hızlar müşterilerin paketlerinin istedikleri sürede ulaştırılması için tasarlanmıştır: 

  • Normal gönderi 

  • Acil gönderi 

  • VIP  gönderi 

Müşteri sipariş verirken hangi tip gönderi istediğini firmaya belirtmelidir. Gönderilerin hızına bağlı olarak fiyatlarında değişiklik olacaktır. 

Pendik normal moto kurye 

Pendik moto kurye müşteri herhangi bir hız belirtmediğinde normal bir hızda hizmet vermektedir. Gönderi müşterinin adresinden teslim alınır ve istenen yere teslim edilir. Normal gönderi yapan moto kuryeler İstanbul genelinde en geç 3 saat içerisinde paketleri ulaştırır. Paket ulaştıktan sonra müşteriye teslimat bilgisi verilir. 

Pendik acil moto kurye 

Acil moto kuryeler, firmaların verdiği hızlı teslimat hizmetidir. Müşteriler hızlı gönderim  isterlerse bu hizmetten faydalanabilirler. Express kurye ile hizmet verildiğinde paketler en geç 90 dakika içerisinde teslim edilir.  

Acil moto kurye hizmetleri normalden daha pahalıdır.  Ayrıca kurye adrese ulaştığında paket hazır değilse bekleme ücreti de talep edilmektedir. Pendik moto kurye yalnızca Pendik ve İstanbul çevresinde hizmet vermektedir. 

Pendik VIP moto kurye 

VIP moto kuryeler, diğer moto kurye hizmetlerinin aksine  yalnızca müşteriye hizmet vermektedir. Bu nedenle çok hızlı ulaştırılması gereken paketler bu hizmetle gönderilir. Paketler 45 dakika içerisinde istenen adrese ulaştırılmaktadır. 

Moto kurye firmaları Normalde birkaç sipariş teslim alır ve daha sonra kuryesini belirli bir rota çizer. Kurye bu rota üzerinden giderek tüm siparişleri teslim etmektedir. Ancak  Pendik moto kurye VIP hizmetleri müşteriler için özel olarak ayrılmış kuryeleri içermektedir. Bu sayede çok acil gönderimler geldiğinde kuryeler hızlıca teslimat yapabilir. 

VIP moto kurye hizmetlerinin fiyatı diğerlerinden daha pahalıdır. Müşteriler sipariş verirken firma ile fiyat hakkında da konuşmalıdır. Aksi halde beklenmedik bir ücret ile karşılaşabilirler