Web sayfalarının kullanımı yoluyla Pvp serverler nasıl kurulur sorusu cevap bulur. Hesap oluşturma; hızlı kayıt için bir Google veya Facebook hesabı kullanmalısınız, daha yavaş kayıt için başka bir e-posta türü kullanabilirsiniz.

Temel sunucu yapılandırması, hesabı oluştururken sizi çeşitli seçeneklerin bulunduğu bir ekrana götürecektir.

Boşluklar: Sunucuda aynı anda bulunabilecek hesap sayısını kontrol eder.

Oyun Modu – Varsayılan bir oyun modu belirleyin (sunucuya giriş yapan herkes o oyun moduyla görünecektir).

Zorluk: Sunucunun zorluğunu ayarlar.

Beyaz Liste: Yalnızca belirli bir oyuncu listesi veya tümünü girmenizi sağlar.

Cracked: Sunucunun premium olup olmadığını gösterir (oyuncular crackli sürüme girebilir veya girmeyebilir).

PVP: Oyuncuların birbirine vurmasını etkinleştirir veya devre dışı bırakır.

Komut Blokları: Sunucuda komut bloklarına sahip olma özelliğini etkinleştirir veya devre dışı bırakır.

Fly: hack önleme açar veya kapatır.

Nether: Nether'ı etkinleştirir veya devre dışı bırakır.

Oyun Moduna Zorla: Tüm oyuncuları varsayılan oyun modunda olmaya zorlar.

Spawn Protection: Oturum açarken bir güvenlik açığı süresi sağlar.

Kaynak Paketi URL'si: Giriş sırasında oyunculara önerilecek bir kaynak paketi girmenizi sağlar.

PVP Server Nasıl Kurulur Eklentilerin veya Modların Kurulumu Nedir?

Eklentileri veya modları yüklemek için yazılıma gitmeniz ve herhangi bir seçeneğe geçmeniz ve yüklemeye basmanız gerekir. Kurulduktan sonra, eklentiler/modlar bölümüne gidin ve ilgilendiğiniz bir eklenti veya modu bulun ve o sürüm için yükleyin. En yaygın olarak kullanılan eklentilerden bazıları tpa, oturum açma güvenliği (premium olmayan Pvp serverler nasıl kurulur ve sunucularda şiddetle tavsiye edilir) ve çeşitli optimizasyon eklentileridir, ancak bunlar ana bilgisayar yazılımıyla çakıştıklarında yavaşlayabileceklerinden Aternos'ta gerekli veya önerilmez. PVP server için Serverlar Gen sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Yazılım İndirme ile Minecraft Sunucusu Nasıl Oluşturulur?

Dosya ve klasörler oluşturun. Önce http://www.minecraft.net/download adresine gitmemiz ve minecraft_server.(version).jar veya minecraft_server.(version).exe dosyasını indirmemiz gerekiyor. İndirdikten sonra bir klasör (masaüstünde veya başka bir yerde) oluşturmamız ve indirilen dosyayı kopyalamamız veya taşımamız gerekiyor, taşırken veya kopyalarken çalışması gerekir.

Sunucuyu yapılandırma, tüm sunucu dosyaları oluşturulduğunda ve /stop komutu ile konsolda 'Bitti' mesajı göründüğünde sunucuyu kapatıyoruz. Sonrasında server_properties dosyasını bir metin programıyla açın (notepad, WordPad, Word veya başka bir program olabilir) Açılırken çeşitli modlarda metin olacaktır, 'çevrimiçi mod' bölümünü seçebilirsiniz.

Çevrimiçi Mod Nedir?

Çevrimiçi mod, bu kullanıcının bir parola girip girmediğini veya var olup olmadığını öğrenmek için doğrudan Mojang sunucularına bağlanarak kullanıcı adı veya NICK kimlik doğrulamasını etkinleştiren veya devre dışı bırakan bir moddur.

Bu mod 'true' olarak ayarlandığında, HER ZAMAN PREMIUM veya satın alınmış bir Minecraft hesabı ve elbette bir şifre kullanmanız gerekecektir. Parola girmemiş bir kullanıcı sunucuya giriş yapmaya çalışırsa iki hata görünebilir;

Hata1: Hatalı oturum açma veya Hata2: Boş bildirisidir.

Sahte oturum açma hatası, kullanıcı oturum açtığında veya bazı durumlarda aynı bilgisayarda birden fazla Minecraft açıkken parola ayarlanmadığında oluşur. Boş bir hata, girilen kullanıcının kaydolmadığını veya kullanılmadığını gösterir. PVP server hakkında Serverlar Gen sitesine bakabilirsiniz.

Kaynak : https://www.serverlar.gen.tr