En kaliteli dizileri anında izlemenizi sağlayan TV8 oynatma seçeneği sayesinde dizi ve dizilerinizi nerede olursanız olun takip edin. Geleneksel yayın yaklaşımına ek olarak TV8 izleyicilere çeşitli formatlar sunarak profesyonel bir başarı ortaya koymaya devam ediyor. Esprili şovlardan beyaz perdeye kadar birçok alanda milyonlarca insanı kendine çekiyor.

Türkiye’nin En İyi Kanallarından TV8’e Kolay Erişim

İlk olarak 22 Şubat 1999'da yayınlanan kanal, yolculuğuna MNG Medya Grubu altında devam etti. 2003 yılında Acun Medya'nın satın alınması, izleyicinin ilgisini korurken yayın içeriğini birkaç kez değiştirdi. Eğlence ve mizahı bir arada sunmaya yönelik içeriğiyle Türkiye'nin en çok izlenen televizyon kanallarından biri haline geldi. Eğlence programlarından dünyaca ünlü uluslararası yarışmalara kadar birçok programın Türkçe versiyonu TV8'de yayınlanıyor. Kablo TV, Digiturk, D-Smart ve Tivibu gibi platformlarda yayın yapmaya devam eden TV8, tam bir TV anlayışına sahip.

Acun Medya bünyesinde birbirinden ilginç ve oldukça hareketli bir programla izleyici karşısına çıkan kanallar iyi vakit geçirmenizi sağlayacak. İnternet üzerinden dünyaya bağlanabilen bilgisayarlardan ve mobil uygulamalardan TV8 yayınlarını izleyebilirsiniz. 7'den 70'e tüm izleyicilere hitap eden bir program sayesinde hayata ilgiyi her zaman sürdürebilen kanallardan biridir.

Tüm Dünyada Kolayca TV8’e Erişim İmkânı

Geliştirilmekte olan teknoloji sayesinde internete bağlı her yerden TV8 yayınlarını izleyerek zamanınızı daha rahat geçirebilirsiniz. İnternet sitemize tek tıkla hiçbir şey düşünmeden anında TV8 canlı yayınına katılabilirsiniz. Canlı TV alternatifleri, kendinizi ve sevdiklerinizi ücret ödemeden yayına kaptırmanızı sağlar. En yüksek düzeyde akış güvenilirliğini garanti eden yayın seçenekleriyle dünyanın her yerinde kendinizi evinizde hissedebilirsiniz. İnternet kaynaklı kesintiler yaşanmaması için tasarlanan sitemiz, ilk günden itibaren kesintisiz yayın sağlamayı hedefliyor. Çevrimiçi olarak en iyi izleme deneyimini sağlayan canlı TV seçenekleriyle TV8 içeriğini rahatça izleyin. Sabah veya akşam, uzun zamandır beklenen bir gösteriyi asla kaçırmayın.

TV8'i online olarak izlemenizi sağlayan internet sitesi sayesinde en iyi film ve dizileri yüksek kalitede ve ses kalitesinde izleme imkânına sahipsiniz. Herhangi bir zamanda, kolaylıkla yayın akışlarını izlemek, sizi ilginç programlardan mahrum etmeyecektir. Şarkı yarışmalarından moda ve mutfak programlarına kadar Türkiye'nin her kesimine uygun programlardan bıkmayacaksınız. Yayınımız sayesinde uygun bir ara yüz ile ücretsiz canlı yayın keyfi yaşayabilirsiniz.

7/24 Kesintisiz TV8 Yayın Akışı

Akıllı cihazınızdaki tüm içerikleri TV8'inizden takip edebilirsiniz. TV8, haftanın günü ve saati ne olursa olsun, haftanın 7 günü, günün 24 saati en iyi programlamayı sunar. Her zaman sahip olduğunuz bir bilgisayarınız, dizüstü bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı telefonunuz varsa yayın akışında geride kalmayacaksınız. En sevdiğiniz içeriği her zaman canlı TV sitemiz üzerinden çevrimiçi olarak izleyebilir ve hiçbir şeyi kaçırmaktan endişe duymayacaksınız. Ayrıca TV8 canlı izle seçeneği sayesinde programları tamamen ücretsiz olarak HD izleme imkânına sahipsiniz.

Müsabakalardan ve spor programlarından popüler TV programlarına kadar büyük miktarda içeriğe anında erişim sağlayabilirsiniz. Canlı TV izleyici tercihlerinizi dilediğiniz zaman, üyelik başvurusunda bulunmadan, zaman ve mekân kısıtlaması olmadan değerlendirebilirsiniz. Bu kapsamda; kanal 7 canlı izle yayınları ile Türkiye'nin her yerinde Kanal 7 yayın akışında hem eski hem de yeni programları anında izleyebilirsiniz. Günlük yaşamla ilgili konularda yayınlanan güncel yaşam programları ile genel kültürünüzü geliştirebilir, ulusal haberleri, haber programlarını, dakikalarınızı takip edebilirsiniz. Sürekli TV araması yapmak yerine, uzun soluklu dizinin tüm bölümlerini izlemek için internet sitemiz üzerinden diziyi online olarak izleyebilirsiniz. 

HD Kalite ile Kolay TV İzleme İmkânı

27 Temmuz 1994 tarihinde yayın hayatına başlayan Kanal 7, uzun yıllardır kesintisiz yayın yapan ulusal bir kanaldır. Zahid Akman, Yeni Dünya Medya Grubu üyesi olan şirketin genel yayın yönetmenidir. 18 Eylül 2014 tarihinde "Hayatın tüm renkleri Kanal 7'de" sloganıyla HD yayın hayatına başlayan kanal, televizyon deneyiminden ödün vermeden yüksek çözünürlüklü program izleme imkânı sunuyor. Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da yaşayan Türklere yayın yapan Kanal7 ve Kanal7 Avrupa kanalları bulunuyor. Kanal 7 İzle seçeneği, her iki kanalda da HD yayınları izlemenizi sağlar.

TÜRKSAT, D-Smart, Digiturk, Tivibu, Vodafone TV, Turkcell TV+ ve Kablo TV gibi platformlar üzerinden Türkiye'nin her yerine ulaşan Kanal 7'yi uydu ve kablo üzerinden izleyebilirsiniz. Diziler, haber programları, güncel olaylar ve dini şovlar için önde gelen bir yayıncı olarak, yayın hayatında uzun yıllar yayın yapan bir yayıncı olmuştur ve hedef kitleleri düzenli olarak takip ediyor. Haftalık diziler değil, günlük diziler ve diziler ana yayın akışı olduğu için her gün izlediğiniz dizileri bulabilirsiniz.

Her Kitleye Uygun Kanal 7’ye Erişim

İnternet sitemiz Kanal 7 için yayın akışını gösterir. Her yaştan insanın görebileceği farklı şov ve dizi kategorileri var. Günlük dizide gün içinde çalışırken önemsediğiniz dizileri görebilirsiniz. Emanet, Sonbahar Masalı, Masum ve Ah Kalp dizileri her gün Kanal 7'de yayınlanıyor. Ayrıca televizyon filmleri, Türk filmleri, yabancı filmler gibi film kuşakları da bulunuyor.  Kanal 7'de canlı seçeneği ile nesiller boyu film izleyebilir, eğlenebilir ve zamanda geriye gidebilirsiniz. Kanal 7, neslimizin hayatında birçok fırsat sunuyor. Gece Gündüz, Dünyanın Tadı, Dünyayı Dolaş, Mutfağım Harika, İskele Sancak, Başkent Kulisi programı ilgi alanlarınızı keşfetmenize yardımcı olacak.

Yeni tarifler keşfedin ve dünyadaki farklı yerler ve kültürler hakkında bilgi edinin. Güncel olayların tartışıldığı bir programda haber akışını takip edebilirsiniz. Hafta içi ve hafta sonu sabah ve akşam haberlerini takip ederek ulusal gündemi takip edebilirsiniz. Kanal 7 belgesel türünde diğer canlıların hayatlarını öğrenmenize ve sıkılmadan ders çalışarak vakit geçirmenize olanak sağlıyor. Dini temalara derinden ilgi duyanlar ve bu temalarla ilgili şovlar izlemek isteyenler için yayın akışında oldukça fazla yer bırakan bir kanaldır. Necmettin Nursaçan ile Cuma sohbetleri, Ali Rıza Temel ile Gönül Sohbetleri, Mustafa Karataş ile Cumartesi Sohbetleri gibi dini programlar günün farklı saatlerinde yayınlanıyor.

İstediğiniz Cihazdan Kolay Erişim İmkânı

Kanal 7 dizilerini, filmlerini veya şovlarını kaçırmamak için her zaman televizyonun önünde beklemek ve her fırsatta ona doğru koşmak zorunda değilsiniz. Kanal 7 online izleme seçeneği ile Kanal 7 yayın akışlarını aynı anda istediğiniz cihazdan, istediğiniz yerden izleyebilirsiniz. Web sitemize cep telefonunuzdan, tabletinizden veya bilgisayarınızdan erişerek Kanal 7'deki güncel programları kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. En sevdiğiniz programları hafta içi veya hafta sonu dilediğiniz zaman internet üzerinden izleyebilirsiniz. Kanal 7 programları donma, yayın kesintisi, görüntü ve ses uyumsuzluğu gibi sorunlarla karşılaşmadan her yerde, her yerde izlenebiliyor.

Bağlantı sorunlarına neden olan bir internet sorunu olmadıkça Kanal 7'yi çevrimiçi izlemenizi engelleyen hiçbir şey yoktur. Sabah haberlerini kahvaltıda, günlük dizileri kahvede, akşam yemeklerinde belgeselleri mobil cihazınızdan izlemek, televizyonlu bir odaya geçme hissi yaşama ihtiyacınızı ortadan kaldırıyor. Takip etmek istediğiniz Kanal 7 programını web sitemiz üzerinden Türkiye'nin her yerinden tek tıkla kolayca açabilirsiniz. Şimdi canlitv.center internet sitemiz üzerinden kolay bir şekilde canlı TV izleyebilirsiniz.