İkinci yarı Eskişehirspor Eren'in yerine Haktan Odabaşı değişikliği ile başladı. 48. dakikada İsmail kazanılan faul artışından yararlanamadı. 55. dakikada Bartu ile atak şansı bulan Eskişehirspor Hacettepe oyuncu oyuna yeni giren Gürkan tarafından düşürülünce maçın ilk sarı kartını gören oyuncu oldu.

Kazanılan atışı İsmail Odabaşı topu direk kaleye göndermeyi tercih edince kaleci Gökhan gole izin vermedi. 64. dakikada maçın hakemi iki dakikalık bir sakatlık yaşadı. 66. dakikada Furkan Korkut oyuna dahil olurken Ömer İnan oyundan çıktı. 67. dakikada Hacettepe kazandığı faul atışını kalecimiz Efehan başarılı bir şekilde golü önledi. 69. dakikadan sonra Hacettepe ataklarını arttırdığı görüldü. 70. dakikada Eskişehirspor dönen topla bulduğu pozisyonda Onur Arı topu dışarı attı.

Saatlerin 72. dakikayı gösterdiği anlarda Eskişehirspor  Ayberk Altan'ı oyuna dahil ederken Cihangir Çağlayan oyundan çıktı. 75. dakikada Eskişehirspor - Hacettepe ceza sahası içinde yakaladığı pozisyonda rakip takım oyuncusu topa elle müdahale etti ama hakem oyunu devam ettirdi. 78. dakikada Eskişehirspor'un yakaladığı pozisyonu kaleci Gökhan önledi.

Dakikalar 83. gösterdiğinde Hacettepe - Eskişehirspor kale sahası önünde serbest vuruş kazandı. Top auta çıktı. Baskılarını bu dakikalarda arttırmaya başlayan Hacettepe 85. dakikada Mahmut'un kale içinde çektiği şutu kalecimiz Efehan başarılı bir şekilde kornere çıkarttı. 86. dakikada kullanılan köşe atışı ve yaşanan karambolde Hacettepe Aybars'ın kafa şutu ile golü bulunca beraberliği yakaladı.

Kalan süreye 7. dakika ilave edilirken her iki takımında gol bulma yollarında karşılıklı yapılan ataklar sonuç vermeyince 100. dakika sonunda her iki takım bir puana razı oldu.