Haber: Buğrahan Doğangil

AK Parti'de aday adaylığı başvuruları 22 Kasım'a kadar uzatılmış olsa da başvurularda son günler yaklaşırken yavaş yavaş resmi aday adaylığı açıklamaları gelmeye başlıyor. Partinin İl Başkanlığı binasına gelen ve bir toplantı ile aday adaylığını açıklayan Süleyman Ekşi, AK Parti'de bu merasim ile aday adaylığını duyuran ilk isim oldu.

IMG_3959

Odunpazarı Belediyesi'nde eski başkanlardan Burhan Sakallı döneminde başkan yardımcılığı görevinde bulunan ve Odunpazarı'nda birçok hizmeti bulunan Süleyman Ekşi, yeni dönemde başkan olarak hizmetlerine devam etmek için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Odunpazar Belediyesi öncesinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde mühendis olarak görev alan Süleyman Ekşi'nin 30 yıla yakın bir belediyecilik geçmişi bulunuyor.

AK Parti'de Odunpazarı için şu an 6 isim resmi başvuru yapma talebinde bulundu.  Odunpazarı'nda AK Parti belediye başkan adaylığı için Süleyman Ekşi'nin rakipleri Murat Özcan, Hasan Hüseyin Köksal, Yılmaz Altın, Ahmed Faruk Petek ve Ali Acar olacak.