Sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram milyonlarca kullanıcıya sahip olmayı başardı. her kesimden her ülkeden hatta her yaştan kullanıcıya hitap eden Instagram ne yazık ki birkaç problem ile kullanıcılarını karşı karşıya bıraktı. Getirdiği sorunların en büyüğü de hesap çalınması oldu. ınstagram güvenli mi? Instagram hesabı çalınabilir mi? Instagram şifre kırma programları güvenli mi? Tüm bu soruların cevabını sizler için yanıtladık.

Instagram Şifre Kırma Programları Neler? Instagram Şifre Kırma Nedir? Ne İşe Yarar?

Instagram şifre kırma işlemi, Instagram hesabı bir başkaları tarafından ele geçirilin kişiler tarafından sıklıkla kullanılan yöntemlerden biridir. Instagram hesapları bu yöntem ile çalınabilir. Herhangi biri şifrenizi kırarak hesabınızı ele geçirebilir. Aynı yöntem ile de siz çalınan hesabınızı geri alabilirsiniz. İşte Instagram şifre kırma ile ilgili tüm detaylar...

Instagram şifre kırma uygulamalarının çalışma şekli ise şu şekilde, şifre kırma uygulamaları geri alınmak ya da çalınan hesabınızı geri almak istediğiniz de o hesaba girebilmek için kullanılan farklı kombinasyonlarda harf, rakam ve noktalama işaretlerini kapsayan farklı uzunluklarda ki şifrelerin denenmesidir. Bahsi geçen uygulamalar Instagram hesabının şifresini bulana kadar denemelere devam eder. Uygulama milyonlarca kombinasyon deneme yeteneğine sahiptir. Bu sebeple şifre kırma işlemi kısa sürede tamamlanabileceği gibi bazen de oldukça uzun zaman alabilir. Hatta bazı durumlarda şifreyi bulamayabilir de. En sık kullanılan şifre kırma uygulamaları Lock for Instagram ve Trojen uygulamalarıdır.

Android Cihazlarda Şifre Kırma

En çok kullanılan bir diğer yöntem ise sadece ve sadece android cihazlarda kullanılan APK ile şifre kırma yöntemidir. Eğer Instagram hesabınızı çalan kişiyi tanıyor iseniz ya da herhangi birinden şüphe ediyorsanız bu yöntem ile hesabınızı geri alabilmeniz mümkün. APK şifre kırma yöntemi ise şu şekilde uygulanıyor: indirilen APK uzantılı uygulamalar indirilen cihazlarda bazı izinlerin verilmesini ister. Aksi takdirde çalışmayacak olan uygulamayı kullanmaya çalışmanızda herhangi bir işe yaramaz. APK sayesinde karşı tarafın telefonuna girerek APK dosyasının yüklü olduğu cihaza ulaşarak çalınan hesabı geri alabilirler.