Cumhuriyet Halk Partisi'nin şehitlerimiz için ülke genelinde eş zamanlı olarak yaptığı basın açıklamasına AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer'den sert tepki geldi.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer resmi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi tarafından imzalanarak yayımlanan ortak bildiriye imza atmayan CHP'yi hedef aldı.

Başkan Sezer yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi;

"Partinizin imzası nerede?  Millet İttifakı gizli paydaşınız olan DEM Partisi ve sizin partinizin imzasının olmaması bir rastlantı mı? Yoksa onlarla hizalandığınızın bir kanıtı mı?"

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer;

"Şehitlerimizin acıları yüreğimizi dağlarken hala daha şehitlerimiz üzerinden siyaset yapma olgusuna girmeye çalışan CHP zihniyetinin çirkin propagandası ile karşı karşıya kalıyoruz. Madem bu kadar duyarlıydınız neden meclisteki bildiriye destek olmadınız? 4 siyasi parti tarafından imza atılan bildiriye destek olmamak neyin amacıdır? En önemlisi de sizleri DEM Parti'yle aynı kararda buluşturan nedir? Bu soruların cevaplarını hem hemşehrilerimiz hem de bizler merak etmekteyiz." sözlerine yer verdi.