Haber: Buğrahan Doğangil

Son günlerde Eskişehirspor haricinde Eskişehir'i Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden diğer ekiplerimizde sular durulmuyor. Sorunların birbiri ardında geldiği ekiplerin başında ise Yunusemrespor var. BAL 6. Grup 4. haftada 1926 Polatlı maçı öncesinde takımın sahayab çıkmayacağı ve Yunusemrespor'un ligden çekileceği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Bunun üzerine Başkan Osman Taş'ın açıklamaları ise karmaşayı doruğa çıkarmıştı.

Başkan Osman Taş tüm bu kaosa rağmen Yunusemrespor'un ligden çekilmeyeceğini ve BAL 6. Grup'ta mücadeleye devam edeceğini aktarmıştı. Beklenen oldu ve Yunusemrespor Osman Taş Başkanlığı'nda ve Teknik Direktör Caner Karuk yönetiminde yoluna devam ediyor. Fakat mevcut kadrodan şimdilik 7 oyuncu ayrılmış durumda. Bu sayının transferin kapanacağı 15 Kasım'a kadar daha da artma ihtimali mevcut. Bunun yanında Yunusemrespor kadrosuna katmak üzere yeni 4-5 oyuncu ile anlaşma sağladı. Transfer penceresi kapanana kadar birkça oyuncu daha kadroya katılacak.

Eskişehir Yunusemrespor Geredespor ile oynayacak

Yunusemrespor BAL 6. Grup 5. hafta mücadelesinde, yarın saat 14.00'te Geredespor'u konuk edecek. Necdet Yıldırım Sahası'nda oynanacak mücadelede Yunusemrespor puan veya puanlar almak için sahaya çıkacak.

Teknik Direktör Caner Karuk kulüpte yaşanan negatif gelişmeler ve çalkantıların kendilerini etkilemediğini ve yarınki maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Yunusemrespor'un giden oyuncuların yerini iyi isimlerle doldurmaya başladığını da söyleyen T.D. Karuk, mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz ve elimizden geleni yapacağız diyerek yarınki maça hazır olduklarını dile getirdi.