Haber: Buğrahan Doğangil

Sezon başında bu yana maddi sorunlarla boğuşan ve bu nedenle sezon başında kurduğu kadroyu koruyamayan Eskişehir Yunusemrespor'da tabiri caizse yokuş aşağı gidiş devam ediyor. Yunusemre'de kısıtlı kadro ve maddi imkansızlık nedeniyle kötü gidişata bir türlü çare bulunamıyor. İlk 11'ini tamamlamakta ve yedek oyuncu azlığı nedeniyle haftalardır maça çıkmakta dahi zorlanan Yunusemrespor bu hafta da 3 puana hasret kaldı.ü

Hafta içinde futbolcuların takımdan ayrılmak istediği ve paraların ödenmemesi nedeniyle futbolcuların serbest kalacağı, bu nedenle de Kaynaşlı Belediyespor karşısında sahaya çıkmayacağı haberleri kamuoyuna yayılan Yunusemrespor bugün sahaya çıktı. Saat 14.00'te başlayan Kaynaşlı Belediyespor maçına zor da olsa çıkma kararı alan Yunusemrespor ilk yarıda eksik kadrosuna rağmen rakibine dirense de Kaynaşlı 47. dakikada Şükrü Topal ile golü buldu ve galibiyete uzanmayı başardı.

Maçtan 1-0 galip ayrılan konuk ekip Kaynaşlı Bld. puanını 20 yaparken Eskişehir Yunusemrespor ise 7 puanda kaldı. Ligin ilk haftasında Kırşehir'i 1-0 ile geçen Yunusemre o günden bu yana sahadan 3 puan ile ayrılamadı. Eskişehir temislcisi diğer 3 puanını ise Kozlu Bld.'yi hükmen geçerek elde etti.