Zeytinburnu Kültür Sanatın 2023-2024 sezonunun muhteşem açılışı, katılımcıların büyük ilgisiyle Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşti.

Ünlülerin Katılımıyla Göz Kamaştıran Açılış

Metin Aşoğlu'nun "Artı-k Sanat Sergisi" ve Mazhar Alanson'un sahne performansıyla renklenen etkinlik, İstanbul Valisi Davut Gül, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Sanatçı Metin Aşoğlu'nun yanı sıra pek çok vatandaşın katılımıyla unutulmaz bir açılış yaşattı.

Mazhar Alanson’dan Duygusal Anma

Açılışta sahneye çıkan Mazhar Alanson, Özkan Uğuru'nun kaybıyla ilgili duygularını, "Özkanı kaybetmenin büyük bir boşluğu var. Kelimelerle anlatmam zor..." diyerek ifade etti.

Vali Gül'den Zeytinburnu Övgüsü

İstanbul Valisi Davut Gül, "Zeytinburnu, kültür ve sanatla anılan bir ilçemiz. İstanbulu İstanbul yapan sanatçılarımız, bu şehri daha kıymetli hale getiriyor." sözleriyle Zeytinburnu'nun kültür-sanat alanındaki önemini vurguladı.

Başkan Arısoy’dan İmpresif Bilgiler

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Zeytinburnu Kültür Sanat, 14. kez kapılarını açıyor. Açıldığı günden bu yana etkinliklere 1 milyon 124 bin 935 kişi katıldı." şeklinde konuştu ve merkezin etkileyici istatistiklerini paylaştı.