Yeşilçam'ın "Gamzeli Güzel" olarak anılan, her döneminin parlak yıldızı Bahar Öztan, kanserle olan mücadelesinin dördüncü perdesini yaşıyor. Geçtiğimiz mart ayında üzücü haberi paylaşan ünlü oyuncu, tedavisine devam ederken hayranlarına umutlu mesajlar göndermeyi ihmal etmedi.

Mücadelesini Paylaşıyor

"Herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman oldu yazamadım sizlere dün İstanbul’a hastaneye geldim. Benim kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var."

Bahar Öztan Kimdir?

Yeşilçam'ın parlayan yıldızı

1980'lerin sevilen oyuncusu Bahar Öztan, reklam filmleri ile başladığı kariyerine fotoromanlar ve ardından sinema ile devam etti. Onun için dönüm noktası olan "Şaşkın Milyoner", onun kariyerinde hızla yükselmesine vesile oldu.

Müzikle ilk buluşması

Bahar Öztan sadece oyunculukla sınırlı kalmadı. Türk sanat müziğine olan ilgisi ile tanınan isimlerden dersler alarak şarkıcılığa da adım attı. Yurtdışı turneleri sırasında tanıştığı mimar Yavuz Çolak ile evlendi, ancak bu evlilik uzun sürmedi.

ABD Macerası ve Dönüşü

2000'li yılların başında ABD'ye yerleşen Öztan, altı yılın ardından Türkiye'ye geri döndü. Ancak bu dönüş sadece oyunculukla sınırlı kalmadı, kendi butik oteliyle iş dünyasına da adım attı.

Bahar Öztan'ın bu zorlu süreçte hayranlarından aldığı destek, onun için büyük bir moral kaynağı olmuştur. Umuyoruz ki bu zorlu mücadelesinde en güzel sonuçları alacak ve hayranlarına sağlıkla geri dönecektir.